Most már nagyon elegem van Brüsszelből!

2020. március 26. 10:26

Kovács András
Facebook
A brüsszeli elit már nem először megbukott, de arra még van ideje, hogy a magyar kormánnyal foglalkozzon.

„Az a célunk, hogy minden magyar ember első kézből értesülhessen a legfontosabb kormMiközben naponta több ezer ember hal meg Európában a koronavírus-járvány miatt, milliók vesztik el a munkájukat, addig pár európai parlamenti képviselő számára a legfőbb problémát a magyar koronavírus-törvény jelenti. Egész egyszerűen erre nincsenek szavak. Brüsszel eddig egyetlen tagállamnak sem küldött semmilyen segítséget a védekezéshez, miközben Kína, Kuba és Oroszország képes volt erre. A brüsszeli elit már nem először megbukott, de arra még van ideje, hogy a magyar kormánnyal foglalkozzon. Persze jómagam sem vagyok naiv. A brüsszeli semmire sem jó bürokraták nem maguktól találták ki ezt a problémát, hanem magyar ügynökeik (MSZP, Jobbik, Momentum és DK) révén lettek ilyen jól tájékozottak. Az egész jelenség jól mutatja azt, hogy az eurokrata elit teljes mértékben elszakadt a valóságtól, és semmi más nem fontos a számukra, csak hogy az ő pozíciójuk megmaradjon, és saját nélkülözhetetlenségüket bizonyítsák.  

A mostani válságban Brüsszel feladata semmi más nem lenne, hogy ahol tud segítsen, és az emberek számára is világossá tegye, hogy igenis van értelme az EU-nak. Az elmúlt hetekben egyetlen egy olyan lépés sem történt, ami a jövőben indokolná az EU fenntartását a jelenlegi keretek között. De, nem most van itt az ideje annak, hogy ezt a vitát megnyissuk. Az elmúlt másfél évtizedben immár harmadszor derült ki, hogy Brüsszel képtelen bármilyen problémát kezelni, sőt önmaga generálja a problémákat. 2008-ban a gazdasági világválság, 2015-ben az illegális bevándorlás és most a koronavírus-járvány idején mondott teljes csődöt. Ennyi negatív tapasztalat után itt lenne az ideje levonni a tanulságot, és végleg szélnek ereszteni a teljes brüsszeli elitet. A válság elülte után erre mindenképpen vissza kell térni, mert biztos, hogy egyre több ember van torkig Brüsszellel.ányzati döntésekről.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 107 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csak meg kell nézni az EU-s intézmények közösségi oldalait, a népek forronganak, az olaszok szedik le az EU-s zászlót, pörög az ITAEXIT hashtag.
Ha túl is éli az Unió, egy olyan megtűrt és gyűlölt szervezet lesz a kisemberek szemében, mint anno a Szovjetunió volt.

Csodálkozunk Európa lecsúszásán?
Mikor ilyen taknyok uralják az Uniót?
Máltán újságírót öltek a kormány belebukott. Soha nem ment levél, nem volt 7-es és semmilyen cikkely.
Szlovákiában újságírót öltek. A kormány belebukott. Soha nem ment levél, nem volt 7-es és semmilyen cikkely.
A 100 éves Galilei Kör "jótékonykodása" miatt, - ma Momentum, Párbeszéd, DK, MSZP, LMP Kétfarkú - etetik a magyarral a sz.rt.
Először az országunkat vagdaltatták darabokra, azután a nemzeti intelligenciát véreztették ki, ma pedig a szuverenitásunk teljes megsemmisítése a céljuk.
Hogy a spekulánsok zavartalanul pumpolhassák Magyarországot.
(Pumpol. Pumpol szinonimák: fej, szipolyoz, kizsarol, kihasznál, kopaszt, megvág valakit. Előzmények. Pumpol✖)

Orbit-spekuláns alatt 30 ezer milliárd forinttal növekedett Magyarország.
Orbit-spekuláns előtt, a szakemberek keze alatt 30 ezer milliárdot veszített.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés