A Momentum a bankokat sajnálja a hitelek felfüggesztése miatt!

2020. március 19. 13:47

Fidelitas
Facebook
A Momentum még egy járvány okozta vészhelyzetben sem áll a magyar családok és vállalkozások mellé.

„Iker Áron a Momentum Veszprém megyei képviselője és Prinz Dániel a párt szakpolitikusa közösen publikált cikkükben kritizálják az Orbán Viktor által bejelentett kormánydöntést, a magyar családok és vállalkozások hiteleinek felfüggesztésével kapcsolatban. A Momentum szerint: »ez nem csak a bajba jutott vállalkozásokat és családokat érinti, ellenben hatalmas terhet ró a bankrendszerre«.

Felháborítónak tartjuk, hogy a Momentum még egy járvány okozta vészhelyzetben sem áll a magyar családok és vállalkozások mellé, a kormány embereket segítő intézkedéseit kritizálja és a bankok mellé áll a magyarokkal szemben.

Úgy gondoltuk, hogy Donáth Anna múlt heti sajnálkozása után, hogy Magyarországon nem magyar emberek voltak első koronavírus fertőzöttek, már lejjebb nincs, de sajnos van: a Momentum most a hitelek befagyasztását kritizálja, míg a kormány azon van, hogy a bajba jutott magyar embereket segítse. A Momentum minden megszólalása szégyen.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Prinz? Mint a Gábor?

Ha döntenéd kell, hogy egyél, gyógyszert vegyél, vagy a banknak fizesd a törlesztést, melyiket választod?

Ilók és Mihók! Mese balliberálisoknak! Tanulságos! Kedves Mihók, bár tű is ajándék, meg a balta is, nem mindegy. Az egyiket a kalapod mellé tűzöd, az a helyes, a másikat meg a válladra teszed. Így van ez a hitelfelvétellel is. Nem mindegy az sem, hogy azért veszel kocsit hitelből, hogy ész nélkül száguldozzon iskola után a fiad a négysávoson, vagy azért veszel autót, hogy eljárhass dolgozni! Nem beszélve a lakásról!

Engem ez az egy nyugtat, hogy a népmeséink megörökítették a fajtátokat. Mindig is léteztetek, csak nem volt sajtótok. De túléltünk benneteket és ez jó hír nekünk!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés