Üres beszéd helyett tettekre van szükség – készüljünk fel a koronavírusra!

2020. február 29. 10:50

Jobbik
MTI-OS
Jobb félni, mint megijedni.

„Jobb félni, mint megijedni. Ez különösen igaz a koronavírus-járvány küszöbén. Éppen erre tekintettel, ahogyan a Jobbik a Belügyminisztériumban tartott hétpárti egyeztetésen is felvetette, haladéktalanul fel kell mérni és nyilvánosságra kell hozni az országban rendelkezésre álló, és súlyos járvány esetén mobilizálható lélegeztető készülékek számát, állapotát.

Amint ismert a koronavírus egyik súlyos következménye lehet olyan tüdőgyulladás kialakulása, amelynek következtében gépi lélegeztetés szükséges a betegek számára segítségképp. Ahhoz, hogy megnyugtatóan fel lehessen készülni a legrosszabbra is, a Jobbik haladéktalanul kéri az egészségügyi kormányzatot, hogy mérje fel a lélegeztető készülékek számát, és ismertesse az erre vonatkozó legfontosabb adatokat megyei bontásban.

Erre azért is van szükség, hogy jó előre fel lehessen térképezni, hogy milyen mennyiségben áll rendelkezésre a szükséges kapacitás és, hogy ha kell, akkor még időben átszervezéseket lehessen végezni, vagy éppen a lakosság vagy a gyártók, forgalmazók segítség lehessen kérni.

Ezen túlmenően javasoljuk azt is, hogy hozzanak létre egy biztonságos közúti folyosót a Nyugat-, és Dél-Európából érkező átutazó vendégmunkásokra vonatkozóan. Ezen folyosón keresztül a legkevesebb érintkezéssel át lehet vezetni hazánkon a tranzit forgalmat és biztonságos fertőtlenítést lehet alkalmazni a fertőzések megelőzése érdekében az útmenti megállókban, töltőállomásokon.”

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A CT géepk száma már nem is számít? Kariferi mikor rak már CT-t minden buszmegállóba?

A DK stb. már kiadták ugyanezt a közleményt. Szinte szó szerint.

Mi a frász szükség van ERRE az ún. Jobbikra?

Ja, 4-5 éve ennyiből áll az ún. Jobbik "működése"...

Nagyon kemény... nézem a hírTV-ben Sneider Tamást. Kérdezi a riporter, hogy akkor most tényleg tilos nyilatkozniuk a kilépésekről? Azt mondja Sneider, hogy igen, de ez a Jakabék bűne... :D

De értitek: még mindig tagja ugyanennek a pártnak és frakciónak.

Ez már tényleg a végVONAglás. :))

A kommunista vírusra készülünk, amivel szemben a Mozgalomnak zéró az immunitása.

a Mozgalom elkapta a Dobrev Klein vírust. Pár év volt a lappangása és Jákob lázban égnek. A DK vírus halálos. Kézmosással lehet védekezni ellene és kerülni kell a Dobrev Klein társaságát. Aki összefekszik a vírushordozóval, az elkapja.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés