Videó: elindultak a migránsok a szír-török határról

2020. február 28. 11:59
A törökök tényleg megnyitották a határt a szír háborús övezetből menekülők előtt.

A Handelsblatt német nyelvű Reuters-videója.

Összesen 197 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerintem is tengeri határzár kell.

ezek még csak nem szírek, fekete afrikaiak egytől egyig. tehát amit Erdogan mond, hogy a szíriai harcok miatt indultak meg hazugság.

Lehet, hogy már gyártják is a gumicsonakot.

"Na végre, megoldódik az orvoshiány."

Meg a tanárhiány is.

Beteg vagy. Soros szerint nekünk illetve Európának korlátlanul be kellene fogadnunk őket. Ebben a kérdésben semmi nem változott. Orbán nem akarja beengedni őket, ebben sem változott semmi. Szerintem mit kell tennünk?

Nagy részük nigger.

"Friedrich Merz a megoldás!"

Nincs más. Ő dóguk persze.

"most kellene az EU haditengerészetének megakadályozni"

A mi milyének??

Ne haragudj, de nem változtatnak meg a nevedet a ló helyett bármilyen patara? Pl tigrispata, oroszlanpata, elefantpata.......
A ló szegény loházival le lett járatva.

Ez egy zavaros ügy. Az elmúlt hónapban Idlib tartományért durva harcok indultak a törökök ( és egy szövetséges milicia) valamint a szírek ( az oroszok is benne vannak) között. A bombázások, harcok miatt az ottragadt pár százezer ember a lezárt török határra menekült ( ezeket a fagyoskodókat mutatta a TV az elmúlt hónapban) Arra gondolok, hogy ezt a határt nyitották most meg, az hogy innen hova mennek azt Isten se tudja. Valami reményt ad az, hogy Putyin és Erdogan elkezdett tárgyalni. Az a ciki, hogy Trump távolról, páholyból nézi az egészet.

Törökországon keresztül nemcsak a szírek jönnek, hanem banglades, pakisztáni, afganisztáni, iraki, sőt Afrikai menekültek is. Itt nagy baj lessz. Ha most rögtön nem is, de néhány év múlva biztosan.

Korábban sajna tévedtem. Erdogan nem a szír-török határt nyitotta meg, hanem egy rakás "helyi" migránst kifuvaroztatott a török-bolgár illetve a görög határra...

Bán Teodóra szerint nem volt elfogadható, hogy „menet közben” irányt váltott a főváros a Szabad Tér Színház vezetőjének személyét illetően. A Szabad Tér Színház eddigi ügyvezetője a hvg.hu-nak elmondta, korábban szakmai bizottság mind a hét tagja rá szavazott, Alföldi Róbert, Jordán Tamás vagy Vidnyánszky Attila is, ezért úgy gondolja, nem a személye körül alakult ki politikai csatározás, hanem magát a kiválasztás elvét vitatták.
Érted ugye?
Alföldi Róbert, Jordán Tamás, Vidnyánszky Attila, - is és mindenki.

hvg.hu/kultura/20200227_Ban_Teodora_Nem_a_szemelyem_korul_alakult_ki_politikai_csatarozas

Én azt gondoltam, hogy Bán Teodóra a vitatémánk.
Ezzel szemben összehordasz tücsköt bogarat.

https://hvg.hu/kultura/2020022..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés