Így követelte korábban Karácsony pártja a klimatizált metrót

2020. február 26. 18:31
A Párbeszéd tagjai szaunához öltözve demonstráltak a metrókocsik klimatizálásáért.

Ahogy korábban megírtuk, a Fővárosi Közgyűlés baloldali többsége nem érezte fontosnak a hármas metró szerelvényeinek klimatizálását, pedig korábban még pont ők tüntettek, hogy legyen hűtés a metrókocsikon. 

Az akkor még fővárosban is ellenzékben levő Párbeszéd tagjai olyan táblákat tartottak, amiken a többi között az volt olvasható, hogy: „Tarlós Szauna”.

Összesen 114 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A pimasz erőszakosság és retard értelemhiány előnytelen keveréke: Hasbeszéd Párt.

Nagyon rossz álom. És tényleg ennyire hülyék.

De ők itt a képen azonnali megoldásért tüntettek, nem azért, hogy 5 év múlva valósuljon meg. Egyhez értenek, ahhoz, hogy a máséval verjék a csalánt. Értelmes dolog nem telik tőlük, csak ilyen gyerekes hülyeségek. Tordai ráadásul még bunkó is.

Jaj, istenem, de oda vagytok! Amikor szellemi elődötök, Demszky vett klíma nélküli Combinókat, akkor számoltátok a meleg napokat, hogy igazoljátok, nem olyan nagy baj, ha nincs klíma a villamosokon. Nem volt baj, hogy a tartó oszlopok nem bírják a vezetékeket, azért meg már Tarlóst kritizáltátok, hogy a nehezebb szerelvények miatt a pályát ki kellett cserélni. Az orosz metróval egyelőre nincs több probléma, mint amennyi az Alstommal volt. Ott azért meg lehetne vizsgálni, miért kellett a francia szerelvényeket és a Siemens vezérlést drága pénzért összeházasítani, amikor mind a két cég együtt is tudta volna ezeket szállítani. Ezt kevesen veszik észre, pedig elég érdekes megoldás.

Te szerencsétlen ember! Tarlós a választás előtt kb. fél évvel elmondta, hogy a hiányosságot a 4-es metróból visszaperelt pénzből fogja megoldani. De ti azt a Karácsonyt választottátok, és azt a párbeszédes bandát, akik a metróban rendezett hőmérőzés meg szaunázás után jót röhögnek rajtatok, hogy ezt bevettétek, most már utazhattok továbbra is klíma nélküli metrón. Odamész most tüntetni bálványaid ellen?

Erről mondj valamit, most ugyanis a kedvenceidé a pálya.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés