Tóth megerősítette, valóban csábítóként lép fel a DK

2020. február 25. 15:02
Az MSZP elnöke szerint nem jó ellenzéki politika, ha egymástól akarják elhalászni a politikusokat.

Az MSZP elnöke kijelentette: nem tartja valószínűnek, hogy ő fogja lekapcsolni a lámpát, „mert a Magyar Szocialista Párt volt, van és lesz”. Arra a kérdésre, hogy mitől lesz, a pártvezető azt mondta, attól a politikától, amit elkezdtünk most építeni. Egy új stratégia kidolgozását említette, és azt, hogy ezért országjárásba kezdtek. Szerinte ugyanis nem csak a Facebookon kell kommunikálni az emberekkel, hanem saját szemmel kell látni dolgokat.

A közelmúltban történt átlépésekről elmondta: ez nem róla vagy az átlépőkről szól, hanem a baloldaliságról, szól a kötődésről. Azt persze nem rejtette véka alá, hogy vannak a szocialista pártban olyan politikusok is, akik egyéni érdekeik mentén hozzák meg a döntéseiket. „Ez egy értékválasztás, azt gondolom, és nyilván engem emberileg nagyon megviselt ez a dolog” – vallott személyes érzelmeiről az MSZP elnöke. Hozzátette: Szaniszlót és Kisst a barátainak tartotta. De már túl van a csalódottságon – zárta le a közelmúltat Tóth Bertalan.

Arról viszont beszélt, hogy tényleg van a sajtóban csak „DK-s csábítás” néven emlegetett jelenség, információi szerint Gyurcsány Ferenc pártjának képviselői tényleg megkeresik pártja tagjait. „Vannak, akik ilyen visszajelzést küldenek, nekem is személyesen, nem csak polgármesterek, képviselők is” – erősíti meg a sajtóban megjelent találgatásokat. Arról, hogy miről beszélnek a DK-s politikusok, Tóth úgy fogalmazott egy válaszában: „Nem tudom, hogy mit ígérnek, és mivel fűzik őket, nekünk ott van a baloldaliságunk, a közösségünk, ami nagyon sok embert összetart ebben a pártban.” Kijelentette: továbbra sem tartja jó ötletnek azt az ellenzéki oldalon, „ha egymástól akarjuk elhalászni a politikus társakat”.

(Mandiner)

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Még jobban kidomborodik az amúgy is tudott kettős játék: kifelé nagy egység, "összefogás", a háttérben, a kulisszák mögött meg megy a gyomrozás, vagy éppen a korbács helyett a mézeskalács kínálgatása.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés