Szávay István otthagyja a Jobbikot

2020. február 25. 18:24
A politikus a Facebookon jelentette be döntését.

Kilép pártjából Szávay István, a Jobbik politikusa és alapító tagja. Szávay döntését a Facebookon jelentette be. A politikust a Jobbikon belül Jakab Péter egyik legfőbb ellenlábasaként tartották számon. Szávay nem kívánta indokolni döntését.

„A mai napon kiléptem a Jobbik Magyarországért Mozgalomból, amelyet egykoron tizenhárom barátommal együtt alapítottam. Húsz évet hagyok a hátam mögött onnantól kezdve, hogy elsős egyetemistaként 2000 szeptemberében elődszervezetünk, a Jobboldali Ifjúsági Közösség tagjává váltam.

Döntésemet a nyilvánosság előtt indokolni nem kívánom, más párthoz nem csatlakozom, sajtómegkeresésekre nem válaszolok, lakájmédiában futtatott Jobbik-szakértő nem leszek. Egykori barátaimnak, tagtársaimnak jó munkát kívánok.”

 

Összesen 174 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Permanens tisztulás. A végén Jákob és Sziszi leszkanderozzák ki oltsa le a pilácsot Dobrevéknek.

Volt egyszer egy Jobbik.

Ma már nem hasad tovább...

"A zemberek kétharmada jobbikos, csak még nem tudja.."

Jákob hátában nem 22 kés van, már csak 21.

Nem tudod mérni a Dobrev listán külön. Mit tud Jákob meg Sziszi felajánlani Kleinéknek? Hogy már nem köpik le őket? Vagy mit?

Undorító mind a 68 hozzaszolasod. X.

" Jakab Péterrel 10-15% garantált a Jobbiknak"

Ezt Piroska néne, vagy Gyuri bá, vagy Sanyi fia garantálja? Heller garantálta, hogy miniszterelnök lesz Zázriwetz?

"Remélem marad még nemzeti a Jobbik."

Pardon?

Kilép még Gyüre, Varga-Damm, Fazekas. Szép sorban egyenként, pár napos szünetekkel.
És még sokan mások.

Válaszok:
hátakkor | 2020. február 25. 19:17

Akik maradnak, a frakcióban még kapnak fizut 2022-ig. Sőt, aki nem marad a frakcióban, az is. Ember emberének farkasa a frakcióban. Jákob élete legnagyobb kihívásának néz elébe. Vadaikkal, bangónékkal, detikkel kell fetrengjen. Csak a hátában 21 késsel.
A másik észkombájn meg azt hiszi majd második Deák Ferencként tér vissza és egyesíti a dobrevéket jákobbal, leállítja FeGyőr füstgránátjait és ha a haza nem is derül fényre, de megint lesz Audi slusszkulcs, meg hidegkúti kecó. Csak Feri meg tudta venni Molnár Gyuszit, Zázri inkább megvehető státuszban van.

Csak akkor meg ki a fasz választotta meg Jákobot? Sziszi?

Válaszok:
Sulammit | 2020. február 25. 19:31

Ezek nem. Nem kapott Jákob 100%-ot. 22 ellene szavazott.

Válaszok:
hátakkor | 2020. február 25. 19:47

Mindig is egy SzDSz v2.0 voltak, csak Petőék tudtak seftelni kormányon, sőt ellenzékben. Is. Nagy káosz - nagy pénz.
Jákobnak 3 választása van jelenleg már csak 21 késsel a hátában. Macaroni, Soros Alex fia, vagy Dobrevék. Nincs más. Dobrevék egy fillért nem fognak adni, tehát tovább fog tapogatózni.

:))) Olyan tehetséges Jakab, hogy intelligensen le fogja tudni oltani a lámpát, mielőtt még megszűnik a jobbik és beleolvad gyurcsányba.

LOL

Oszt' milyen választáson? Mert nagyon már nem fog olyan induló lenni - sem listán, sem egyéniben -, hogy "Jobbik".

"Nem lesz közös lista a dk-val, legalábbis elég meglepő lenne.."

Minden meglepetésre készülj fel! Lehet már Jákob sem lesz, illetve semmit nem tud felkínálni Dobrevéknek. Kiszúrták két menekülőnek a szemét egy egri meg egy dunapentelei polgrámesterséggel. Ennyi. 21 késsel a hátában ha nem Dobrev, akkor marad Macaroni, de leginkább Alex Soros. Ezt a stratégiát Jákobra bízták. Most úgy tesz, mintha Dobrev, Klein, Feri, de valójában az erősebb Skodája van veszélyben.
Jákob fetrengett ezekkel eleget, lehet Alexhez meghívja Zázriwetzet, feküdjön le inkább Aleksszel Zázri. Minden lehet, bolond a játék. Én azt sejtem Sziszi lesz az utcsó aki kiugrik az egészből.

"Jakab Péter remek szónok, intelligens, karizmatikus nem véletlen hogy a fideszes média ki akarja csinálni."
Egy egyszeresen egyszerű összetett mondatban:
Jákob
nem remek
nem remek szónok
unintelligens
lekvár
nem akarja semmilyen média kicsinálni
maga jelentkezett a feladatra

De majd meglátjuk mire jut késekkel a hátában

"Nem kapott Jákob 100%-ot. 22 ellene szavazott."

Hányból? Ez a 22 kés? Már csak 21..

Válaszok:
Sulammit | 2020. február 25. 21:07

Jákobnak most minden Tunyára szüksége lenne, de Jákob kirántotta az egyik kést a hátából és beledöfte a faszpumpásba. Remek Tarantino movie néz ki. Maradt még több rész a filmből, 21 kés még ott van.

"Mondjuk én még várom Zsiga Danit, meddig bírja még lenyelni a gyúrcsány pártba való menetelést?"

Zsiga Dani ugyanígy várja a havi utalást a számlájára.. 2022-ig.

sem ex sem posztjobbikos nem vagyok csak láttam a mozgásukat. céltalan hajósnak nincs jó szele. Sose adtam ezeknek tanácsokat. a gyűlölet meg a könnyű léha élet vonzotta ezeket.

Nem a Jakab név hallatán, hanem amit ordibál ez az agresszív kismalac, annak hallatán.
Elég tenyérbemászó képe van nem gondolod?

Hány kés maradt akkor Jákob hátában? Hány éves a kapitány?
Hány érez bejutó helyet 2022-ben, polgármesterséget, EP képviselőséget? És hol, ki által? Heller beleveszett a Balatonba, 20%-ra tudta felhozni Zázrit a téziseivel tavaly áprilisban. Most fordult a kocka, Jákobnak kéne felvinni Dobrevéket.
Az elmentekhez nyugodtan csapd hozzá a Gyöngyösit, Mirkóczit, meg az efféléket. Volner is azt hitte, mint legnépszerűbb jobbikos ( csak utálták, mint a szart), hogy akkor EP bejutó hely, elkezdte előre eltapsolni a havi 4 millát, csak erősebb Skodát kért, meg a csajának irodát és 8 kilót beszámlázva. Plusz ÁFA.
Mert az erősebb Skodán kívűl nem akarnak semmit, akkor inkább jöjjön a bojlertestű.
Dobrevéknek nem tudnak semmit szállítani, majd elkezdenek Macaroniékkal seftelni, de a végén nem marad más mint Alex Soros. Nagy sexparty néz ki.

"Ezt már 10 éve mondják, hogy a Jobbiknak annyi, pedig akkor még üvegplafon volt felettük."

De amikor az üvegplafont összetörték, Balóné, Bánó, Gyárfás, Betlen, Baló maga, Heller, Rangos Kati, Chanad, KáGéBéla, Kálmán asszony, G.Lajos és kedves fia, akkor kiderült az új néppárt az új mérések szerint 6% körül muzsikál, nem 20%-on. Nincs már rá szükség. Ettől még Jákob, Sziszi kaphat vmi járműjavítós FB tagságot vhol Miskolcon erős Skodával.

Mindenesetre Jákob kirántotta a kasszakulcsot Szaszi kezéből és kivégezte a faszpumpást. Aki valóban igyekezett Szaszi kezét a kasszán tartani. Ezen nincs mit helyreigazítani, ez történt. Eddig. Ha megvan a zsé, akkor átnevezi a Mozgalmat. A demokratikus koalició név már védett, valami Népfront, vagy Nemzeti Megmentési Tanács név néz ki, vagy ilyesmi. A megmentés a lényeg. Pár fizetős helyet legalább.

Azt nem tudom, hogy hányan voltak. De 80% körül szavazták meg.

Válaszok:
hátakkor | 2020. február 25. 21:27

Amíg Szaszi rendesen utalt - ne kérdezd honnan! - a frakciótagoknak, elnökségnek, alkalmozattaknak, családtagoknak, szeretőknek, sajtó és marketing munkásoknak, sokáig a végeken a talpasoknak, megvolt a turbós Skoda, addig követték Zázri cikkcakkjait. Most Jákob az egésznek az elevenébe vágta bele a kést, elvette Szaszi kasszakulcsát. A faszpumpás itt nem oszt, nem szoroz. Találokozott egy kampósorrúval, egy pontyszeművel. Nem ütötte le. Na bumm!

"Nem tudom mivel zsarolják Gyurcsányék ezt a Jakabot"

Valszeg semmivel, gyárilag eszelős, hasznos idióta, lenini, dobrevi értelemben. De ahogy Szaszi kezéből kicsavarta a kasszakulcsot, azt tanítani fogák a munkásmozgalom történelmében. A kasszakulcsot mint talizmánt felkínálja Klein Piroska nénének. Csillár ÁFA csalásból nem lehet megélni, a rezsicsökkentéssel sem jön ki belőle a szauna villanyszámlája.

"De 80% körül szavazták meg."
Akkor sokan reménykednek benne. A reményhal meg utoljára.

szerencsétlenek. Pörzse még mindig azon sír hogy Zázri hogy nem lett miniszterelnök..

lett inkább youtube faszpumpa huszár.

"Heller nem hozott egy szavazót sem"

A szavazás titkos, nem tudjuk. De Heller megpróbálta a vörösöket, lumpeneket Zázrira szavaztatni, erősen javasolta kihírdetett téziseiben. Azt sem tudjuk Heller végül a Jobbikra szavazott-e, de nem kizárt a saját egy szavazatát hozta. De lehet kettőt is. Losó indult a Mozgalomból Heller körzetében. Hátha behúzta Losót, Csárdi helyett (?).
A már elcsukló SzDSz kampányfőnöke - Horn Gábor - az EP választáskor ( 2009) az SzDSz plakáthelyei felén már az "árpádsávosokat" tolta a szemedbe, hogy "Tessék választani!" Tetszettek választani, a remélt egy EP hely helyett a Mozgalom 3 képviselőt küldhetett az EP-be. Balónét, Balczót és Chanadot.

A cigánybűnözés meg vagy megszűnt, vagy a Mozgalomban mint téma szűnt meg. A kilépések és kirúgások nem szűnnek meg.

a Mozgalom a DK testvérpártja.

A váltópártiságtól nagyon messze voltak és vannak. Max. koaliciós párt lehettek volna.
A többi stimmt.

ajaj..persze, hogy kérheted (-::
Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik...

A weblapjuk sem győzi a fluktuációt. Ott még Roy az elnök, meg Szaszi a választmány elnöke. Sziszi a szóvivő, csak nem viszi a szót, mert fogalma nincs mit mondjon ma, ami még érvényes lesz holnap.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés