Nem ijedek meg

2020. február 23. 09:49

Visszautasítom azt a komcsi módszert, ami véleménydiktatúrát akar bevezetni akár a cigánysággal kapcsolatban.

2020. február 23. 09:49
Dúró Dóra
Facebook

„Feljelent engem Tordai Bence, mert szegregációt követeltem egy interpellációmban szakmai alapon, melyről gátlástalanul hazudik, rágalmaz engem, hogy egy apartheid rendszert akarok bevezetni, és gyilkosságra uszítok.

A véleményemet továbbra is vállalom, és visszautasítom azt a komcsi módszert, ami véleménydiktatúrát akar bevezetni akár a cigánysággal kapcsolatban. A Mi Hazánk az egyetlen párt ugyanis, amely igen: törvényesítené a szegregációt, mert igazságtalan, hogy a normákat betartó gyerekeknek kell elmenniük iskolákból az alulszocializált, integrációra nem is alkalmas és nem is hajlandó társaik miatt.

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely szerint Gyöngyöspatán is annak a 86 magyar gyerek családjának járna a kártérítés, akiknek más településre kell járniuk, mert a tanuláshoz való joguk és a biztonságuk nem garantált saját községük iskolájában. Valójában az ő családjaik vállaltak plusz terheket, valójában ők az áldozatok. Mindezeket a Fidesz sem hajlandó belátni: a nagy szavakon kívül továbbra is annak a szemléletnek a foglya, amely harminc éve az integrációt erőlteti, mintegy feneketlen kútba öntve a százmilliárdokat. A kártérítést a kormány is a gyöngyöspatai cigány családoknak adja így vagy úgy.

Úgy tűnik, Tordai Bence túl sok időt töltött elvtársaival, talán emiatt veszi át már a kommunista módszereiket is: véleménydiktatúrát akar kialakítani a polkorrekt tabuk nélküli szakmai párbeszéd és az elhallgatott igazsággal való szembenézés helyett. De sajnos ki kell ábrándítanom: nem ijedek meg (nem bújok a mentelmi jogom mögé, hiszen a Mi Hazánk az egyetlen párt, mely eltörölné e jogintézményt), és – a neojobbikosokkal szemben – semmi szín alatt nem szeretnék megfelelni az ő elvárásainak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Holomaci
2020. február 23. 22:02
Perujítást kell indítani . Akkor a cigóknak kampeca ... Mehetnek panaszra Pakisztánba .
Hóvirágcsempész
2020. február 23. 21:32
Nem értem , mi a gond a szegregációval . Ugyanis ez spontán létrejön . Vagy erőszakkal vegyítsenek iskolai osztályokat , milyen alapon ? A cigójogvédők a legnagyobb rasszisták lennének , nein ??? :-)))))
BőröndÖdön
2020. február 23. 18:06
Dórika,komolytalan vagy...akár a párod....:(
zsanett-kúnrum
2020. február 23. 18:04
Kedves dóra, remélem női praktikáiddal agyon nyomasztod a nyikhaj tordait
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik