Örömlányokhoz hasonlította a kilépőket Tóth Bertalan

2020. február 21. 15:49
A politikus szegedi sajtótájékoztatóján beszélt Kiss László és Szaniszló Sándor csütörtöki döntéséről.

Az MSZP elnöke úgy fogalmazott, senki sem tekintheti lábtörlőjének az MSZP-t. „A közös ellenzéki politikát nem segíti az, ha valaki az MSZP kifosztására építi személyzeti politikáját”– mondta.

A politikusnak megvolt a véleménye  az MSZP két fővárosi kerületi polgármesteréről, Kiss Lászlóról és Szaniszló Sándorról, akik bejelentették, átlépnek a DK-ba. „Leszögezem, néhány ember örömlányos mentalitása nem zavar bennünket"– fogalmazott a pártelnök.

Tóth hangsúlyozta, az MSZP a legerősebb ellenzéki nagyvárosi párt, amely nélkül nincs sikeres ellenzéki együttműködés.

 

Összesen 69 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A szocdem-komcsi pártegyesülés idején, 1947-ben mondta egy ősszocdem arc, hogy "A Szociáldemokrata Párt egy kupleráj, a Kommunista Párt egy kaszárnya. Mármost, én jobb szeretem a kuplerájt a kaszárnyánál." Nota bene: neki se jött össze.

Elkeseredett beszéd, mely a kör négyszögesítését ígérné: további együttműködés az ellenzéken belül, de azért szembeszállás az ellenzéken belül.

Ha a kilépők örömlányok, akkor Tóth Berci a madám a kuplerájba.

Válaszok:
hátakkor | 2020. február 21. 17:38

Zázri meg az örömbuzi.

Újra lehúzott gatyával részeg Fletó mögött - az MSZP.

"Tóth hangsúlyozta, az MSZP a legerősebb ellenzéki nagyvárosi párt..."

Szerintem már csak volt. Utoljára talán 2018-ban. 2019 tavaszán egyértelműen a 3. helyre szorult a DK és a Momentum listája mögé. Gyanítom, hogy ez nem valami speciális EP-választási jelenség volt, vagy átmeneti népszerűségvesztés.

Az mszp kétszázahatvannyolcszor hajthatta volna el Dobrevéket. Volt amikor Szili a pulpitusról szívta vissza ezeket, meg 2014-ben Molnár Gyuszi rakta fel bejutó helyre az idiótát megint Kecskeházynak. A nyakába. Nem ingyé' A Mozgalom maradéka is megvan, bent van, felkészül FeGyőr. A Mozgalom simább ügy volt mint az mszp. Kohnhalmi meg most áll ott, mint az ingadozó középparaszt a téeszesítéskor. A húzónév társelnöke lett női kvótával, de már nem fiatal, még mindig kell a pénz. Jákob addig tököl 22 késsel a hátában, hogy még Ágnes asszony is elébb átlép. Akiknek meg lehet ágyazni: LMP, Mozgalom, mszp. Megérdemlik! Most kapnak egy öregecskedő, rondácska bojlert.

"A DK nak nincs ellenfele most a baloldalon.

Egy lehetséges csapat még lehet:
Momentuma, LMP,Jobbik"

A Momentán kivár - megvan a párizsi olimpia, LMP nincs, a Mozgalom már megvan Dobrev bojlerseggében.. Jákob megszédült a dunapentelei sikertől. Ha sokat lejár Vadai, akkor megvan a miépes győzelem.

"a műltban pont a vidéki szoci párttitkárok rúgták ki fletót a miniszterelnöki székből! "

Így van! Így volt. Illetve, Feri tipli, IMF-EU nem volt hajlandó ennek az idiótának a kezébe nyomni 20 milliárdot. Tehát de facto megszűnt ME lenni. Akkor kitalálta, hogy a komcsik pártelnöke lesz, ha ME nem lehet. És akkor feljött az összes megyei párttitkár, hogy nekik nem kell olyan pártelnök, aki nem miniszterelnök. Tehát azt is bukta. Most ebben a megafaszban látja az mszp, a Mozgalom a táltost :) megint.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés