Örömlányokhoz hasonlította a kilépőket Tóth Bertalan

2020. február 21. 15:49

A politikus szegedi sajtótájékoztatóján beszélt Kiss László és Szaniszló Sándor csütörtöki döntéséről.

2020. február 21. 15:49

Az MSZP elnöke úgy fogalmazott, senki sem tekintheti lábtörlőjének az MSZP-t. „A közös ellenzéki politikát nem segíti az, ha valaki az MSZP kifosztására építi személyzeti politikáját”– mondta.

A politikusnak megvolt a véleménye  az MSZP két fővárosi kerületi polgármesteréről, Kiss Lászlóról és Szaniszló Sándorról, akik bejelentették, átlépnek a DK-ba. „Leszögezem, néhány ember örömlányos mentalitása nem zavar bennünket"– fogalmazott a pártelnök.

Tóth hangsúlyozta, az MSZP a legerősebb ellenzéki nagyvárosi párt, amely nélkül nincs sikeres ellenzéki együttműködés.

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2020. február 23. 14:12
Berci! A "miferink" leszalámiz benneteket mint a szatócsboltos a parizert! Egyesével tördeli szét a gerinceteket mint ahogyan Bajnai Gordon mondta! Apró lépésenként! Szanyikapitány is faképnél hagyott benneteket! Lassan még a moly szellentésnél is kevesebbek lesztek! Ez azt jelenti hogy, vagy diktatórikusak vagytok... vagy a miferink sokkal diktatórikusabb, és sokkal több a szocialista eszmei értéke! AZAZ A PÉNZE!!!
B_kanya
2020. február 23. 12:34
Nos, kecskeházy attilát még nem tudták megkerülni. Ezt a bercit meg nem megkerülik, csak simán félretolják, még ki sem lövik előtte, mint rolexlacit. Mentek a pöcébe, aminek már 30 éve is ideje volt.
zolizolizoltan
2020. február 23. 11:59
Gyurcsány túl hamar kimutatta a foga fehérjét. Ezek után nincs sok jövője az ellenzéki összefogásnak. Az MSZP pedig káromkodni sem mer egy jó szaftosat. Ezekből énekes halott sem lesz 2022-ben.
toef36
2020. február 22. 21:51
Szegény tehetségtelenek... Gyurcsány lassan megeszi őket falatonként...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik