Mészárlás: kurdokat öltek meg a németországi Hanauban

2020. február 20. 8:13
Meg nem erősített sajtójelentések szerint idegenellenes indítéka volt a támadónak.

Lelőttek nyolc embert a Frankfurt am Main melletti Hanau városban két helyszínen szerda este – közölte a német rendőrség. Csütörtök hajnalban holtan megtalálták a feltételezett tettest az apja otthonában.

A két támadás egy-egy vízipipabárnál történt. Az első helyszín a városközpontban található, környékbeli tanúk 8-9 lövésről számoltak be. A másik Kesselstadt nyugati kerületben van, ott szintén több lövést lehetett hallani. A támadásokban öt ember súlyosan, illetve életveszélyesen megsebesült. A rendőrség nagy létszámban, alaposan felfegyverkezve vonult ki és körbezárta a helyszíneket. A levegőben rendőrségi helikopter körözött.

Később a rendőrség azt közölte, hogy a feltételezett tettest holtan megtalálták az apja lakásában. A lakásban találtak egy kilencedik holttestet is, róla egyelőre nem közöltek információt. A rendőrség feltételezi, hogy más nem vett részt a támadásban.

A Bild című lap információi szerint a kesselstadti vízipipabárnál egy támadó volt

Információk szerint a tettes berontott a bárba, és lőni kezdett a bent lévőkre. Hat fiatalt, öt férfit és egy nőt ölt meg. Az áldozatok kurdok az újság szerint. A bár tulajdonosának fia úgy nyilatkozott a DPA hírügynökségnek, hogy az áldozatok közül ketten a vendéglátóhely alkalmazottai voltak, de mind az öt halálos áldozatot évek óta ismerte. Sem ő, sem az apja nem tartózkodott a bárban a támadáskor.

A három helyszínt – a két bárt és a feltételezett elkövető édesapjának lakását – érintő bűncselekmény-sorozat következtében így a feltételezett elkövetővel együtt 11 ember vesztette életét. A Bild és több más lap, hírportál és hírtelevízió egybehangzó értesülése szerint a feltételezett elkövető német volt, rendelkezett fegyvertartási engedéllyel, és jártas volt a lőfegyverek használatában.

Hátrahagyott egy levelet és egy videóüzenetet a tettes, amelyekben a lövöldözés elkövetőjeként azonosítja magát, és ismerteti indítékait. A sajtójelentések szerint okfejtése erőteljesen idegenellenes, szélsőjobboldali természetű. A hatóságok egyelőre nem erősítették meg az értesüléseket.

Hanau mintegy 100 ezer lakosú, Frankfurttól 20 kilométerre keletre található város.

(MTI/Kép és videó:Euronews)

Összesen 189 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sokáig volt béke, hiányzott már a háború Európának.

Német város sajátja a vízipipa bár.....

Talán van még reménye a germánoknak:
"a Bild német bulvárlap szerint a támadó egy bizonyos Tobias R. szélsőjobboldali radikális, aki beismerő levelet és videót hagyott hátra, amiben arról beszélt, hogy

EL KELL PUSZTÍTANI AZOKAT AZ EMBEREKET, AKIKET NEM LEHET KIUTASÍTANI NÉMETORSZÁGBÓL."

Vagy más konsztektusban hazafi...

Upsz aza a fránya mobil billentyűzet... Természetesen konteksztus lett volna- igaz akkor meg az x-et hiányolod.

Pedig egy echte német volt az elkövető, akinek elege lett a multikulti muszlim változatából:
Nach BILD-Informationen hinterließ der mutmaßliche Täter ein Bekenner-Schreiben und dazu ein Video. In dem Schreiben spricht Tobias R. unter anderem davon, dass bestimmte Völker vernichtet werden müssten, deren Ausweisung aus Deutschland nicht mehr zu schaffen sei.

Remélem nem csak bemondás- a biogermán srác videoüzenetet, búcsúlevelet hagyott hátra. Az inditékai pedig érthetőek.

Ha már nyelvhelyesség akkor javasolnám a nagybetűt mondatkezdésnek. Mandelát ajánlanám a figyelmedbe, aki beírásaid alapján neked egy szent forradalmár, nekem pedig egy ócska feka terrorista.

A tettes, Tobias R., echte német, búcsúvideót és levelet is hagyott hátra. A figyelemfelkeltő akcióra készült, a következményekkel számolt. Nem elkapták, csak látták a videóját...

Ez egy breivikelés volt, elkeseredett őslakosok között előfordul a multikultinak hála...

Hát akkor pici keresztényem elő a farbával: minek tartod Mandelát, mocskos terroristának, vagy szent forradalmárnak?

Ez a város elveszett, már nem a németeké.
Ilyenkor felmerül a kérdés: hová költöztek a "bennszülöttek"?

Miért nem lepődök meg határozott állásfoglalásodon... Az beírásaidból egy egaliter balliberális szektatag képe körvonalazódik. Nektek Mandela szent tehén, amit csak azért nem vállalsz fel, mert akkor szépen átjönne amit mondani akartam.

Előre elkészítette a búcsúvideóját. Van ilyen- amikor egy átlagpolgár bekattan. Tegyük hozzá, neki sokkal több oka volt rá, mint Michael Douglas-nak az Összeomlásban.

Ha valaki úgy dönt, hogy megtorolja.....

Tudom, hogy jönnek, de ennyien még nincsenek itt. Egyelőre.

Örömmel, csak a trágárságok elsőre, aztán megyünk szépen sorban, a keresztényellenességgel és a többi attribútummal- az elmúlt 48 óra terméséből:

te ostoba hülye, te.
"íme, egy virtigli náci szokásosan kínos riposztja.
anyádnak kottázol, majom, aki az ólba szart.
neked egyszerűbb a helyzeted, csak köpj fel és állj alá. köszi!
te szerencsétlen, szájbakúrt balfasz, te :)
azt majd én tudom, hogy miről beszéljek. te meg kussolsz a kurva anyádba, balfasz. köszi.
sivalkodj még, szájbakúrt gumicsizmás paraszt. minden pillanata öröm! :)"

Ja és Mandelás házifeladatoddal hogyan haladsz ballipsi?

Onnan tudjuk, hogy szélsőjobbos, hogy a német ballib média ezt mondta. Tehát szélsőbal is is lehet.
Azt írják, német.....értem, de elég sok bevándorlónak született gyereke a '70-es évek óta, akik nemet állampolgárok.

Pipa lett a sok betolakodóra.

A mandiner jobboldali portál. Aki idejön kommentfalat bontani, olyan 60%-ban tökéletesen irreleváns obszcén félmondatokra az 100%-ban balliberális lelkületű ember. Átpörgettem olyan ezer beröffenésedet, amiből az látszik, hogy Momentumos vagy, sokat nácizol és bolsevikozol, Sorost véded- és ballipsi sztenderd szerint átlagosan vagy keresztényellenes:
„ -képmutató vallási fundamentalista térhódítás, különösen a képmutató műkeresztény kormány árnyékában különösen aggasztó. nem tudom, mik a dk baromságai, de ha ez, akkor igazuk van.
-szerencsére kihaló fajta vagytok ti, ostoba és vallásos megvezetett kretének.
-ugyan, bibike. csak azért, mert a te ánuszod közkincs volt a templomban, nem kellene magadból kiindulni.
-Sőt, templomba járó gyereket se ismerek." ez egy helyes fejlemény. előbb-utóbb csak nyom nélkül kihaltok.
-dehogyis trend. a pedofil papok a trend. pár száz éve. azon tessék sivalkodni.
-igen, a vallásos buzik is egy kategória. nem szerettem volna senkit kizárni közületek, hülyék közül.
-a vallásosok is túl betegek, hülyék és buták ahhoz, hogy felfogják, minek is váltak eszközévé és amikor ráeszmélnek már késő lesz. szerencsére egyre kevesebben vannak.
-ennyire betalált a pedofil keresztény, pedofil keresztény?
-de szép is, amikor a keresztény értelemben vett pedooldal a keresztény értelemben vett nyilasoldallal kokettál és ilyen figurák akarnak törvényeket hozatni.
-és a csuhások tudják tetézni. a zaklatóegyház egyik gonosztevőjének álláspontja a pedofil elhajlásaikról"

Egy dolgot nem tudunk még: a véleméynedet Mandeláról...

És arra emlékeztek, amikor a kínaiak lövöldöztek egy autósüldözésben keresztül-kasul Budapesten?
Meg amikor a triádok mészároltak szintén Budapesten?

És a lipsije izzadt homlokkal billentyűt krampácsol, és próbálja valahogyan túlélni a szoftverét megakasztó kérdést...

És akkor még utolsó leheletével az suttogja, Mandela, lipsi, mi róla a kis véleméyned?

Hát a fene se gondolta volna, hogy egy ballipsit mattolni lehet egy csirkefogó tömeggyilkos feka nevével...

Össze-vissza beszélt összeesküvéselméletekről a hanaui lövöldöző, például arról, hogy föld alatti katonai létesítményekben gyerekeket kínoznak és ölnek meg Amerikában. Szerinte Amerikát titkos társaságok irányítják. Azt mondta, hogy az amerikaiaknak harcolniuk kellene ez ellen és ne higyjék el azt, amit az újságok írnak.

Az elkövető német volt, rendelkezett fegyvertartási engedéllyel, és jártas volt a lőfegyverhasználatban, honlapján található bemutatkozás szerint bankár volt. Az illető hátrahagyott egy levelet és egy videóüzenetet, amelyekben a lövöldözés elkövetőjeként azonosítja magát, és ismerteti indítékait. A sajtójelentések szerint szélsőséges volt, okfejtése xenofób.

A fentiek azért picit önellentmondásosak. Az amerikai fejtegetésben mi a xenofób? Mik lehettek a valós indítékai? Miért pont egy bankár?

Mi a véleményed, Mandela tiszteletet érdemlő forradalmár, vagy mocskos terrorista? Apuka erre várunk reggel óta...

Ha a közvéleményt valami ellen, valami melléakarod állítani, legalább egy Pearl Harbour-is, vagy Lousitania, illetve 9/11 méretű provokációt kell létrehoznod.
Ez a lövöldöző is, mint annyi más, ebbe a sorba tartozik!
Komoly hagyománya van az ilyesminek.
"Ha valaki tudta, hogy John F. Kennedy elnökként milyen elkeseredett titkos háborút vívott bizonyos izraeli vezetőkkel, akkor az testvére Robert Kennedy volt. Sirhan maga is "patsy" - azaz előre kiválasztott balek - volt, akinek vállalnia kellett a bűncselekmény elkövetését egy olyan összeesküvésben, amelynek a forrásvidéke nem az arab országokban keresendő. Lee Harvey Oswaldtól eltérően, aki szintén "patsy"-nek, baleknek nevezte magát, Sirhan Bishara Sirhan kezdettől fogva passzív belenyugvással, minden tiltakozás nélkül viselte el, ami vele történt. Ez a tény is hozzájárult ahhoz, hogy az összeesküvés hátterét kutatók közül többen állították: Sirhan kábítószer vagy hipnózis befolyása alatt állt, mikor tettét elkövette, azaz akarat nélküli zombí volt, fásult, akarat nélküli biorobotként viselkedett. "
"Ezúttal is felmerült a kérdés, hogy egy Dallas-2-vel szembesült-e a világ? Hogy vajon ugyanazok a háttérerők állnak a los angelesi merénylet mögött is, mint akik J.F.K.-t megölték? Sokan meg voltak róla győződve, hogy Bobby Kennedy halála közvetlen kapcsolatban áll J.F.K. öt évvel korábbi halálával, de senki nem volt képes a tények és információk mozaikkockáinak az összerakására, azaz arra, hogy be is bizonyítsa a közvetlen kapcsolat meglétét.
Robert Morrow, aki korábban szerződéses kapcsolatban állt a CIA-val, publikált egy könyvet "The Senator Must Die" (A szenátornak meg kell halnia) címmel, amelyben bemutatja, hogy a két esemény közötti kapcsolat sokkal mélyebb, mint azt első pillantásra hinni lehet. Morrow szerint Robert F. Kennedy meggyilkolását a CIA megbízásából hajtották végre. A feladattal a CIA szövetségese, az iráni sah titkosrendőrsége - a SAVAK - lett megbízva. A SAVAK megszervezésében nemcsak a CIA, de a Mosad is részt vett. "

Lehet, ez a német férfi egy pszichopata volt, de még inkább lehet, hogy kiválasztott pszichopata lett, vagy inkább, azzá tették.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés