Hadházy másokkal fizettetné ki a rá kirótt büntetést

2020. február 19. 13:18
A korábbi LMP-s politikust Kövér László házelnök csaknem kétmillió forintra büntette a parlament rendjének ismételt megzavarásáért.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Hadházy Ákos a parlament tavaszi ülésszakának első ülésén egy olyan táblát lógatott be Kövér László háta mögé, amelyre az volt írva, hogy „STOP PROPAGANDA”. A politikusnak nem ez volt az első akciója, októberben például egy trágár szövegű táblával zavarta meg Orbán Viktor napirend előtti felszólalását. 

Kövér László házelnök a táblabelógatós akció után kitiltotta a politikust az ülésről és csaknem kétmillió forintos pénzbüntetést rót ki rá. Hadházy saját Facebook-oldalán számolt be a történtekről. A politikus a többi között azt írta: „ezután egyszerűen – a minimális, legszükségesebb megszólalásokat kivéve – tényleg nem szabad, nincs értelme az ellenzéknek a parlamentben maradni. Én ugyan most a magyar emberekhez fogok fordulni, hogy segítsenek a büntetés kifizetésében, de nyilvánvalóan nem várható el a választóktól, hogy folyamatosan kétszer fizessenek nekünk a munkánkért”.

A sértettségét nem leplező független politikus úgy folytatta: „fontos látni, hogy Kövér László immár egy személyben, azonnal döntött a büntetésről, megsebzett lelkét is orvosolva ezzel. Eddig legalább formálisan a házbizottság és aztán a parlament döntött az ellenzéki képviselők büntetéséről (nem mellesleg azok jóval kisebbek voltak)”.

A korábbi LMP-s politikus közleményében végül megadja saját bankszámlaszámát, hozzátéve, hogy „ha szeretne és tud segíteni, hogy Kövér László büntetése ne érje el a célját, kérem támogasson!

(Nyitókép forrása: Facebook)

Összesen 191 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A lónak a faszát.

Válaszok:
pollip | 2020. február 19. 17:45

"Bayer már kifizette Hadházynak a tartozását,vagy lenyúlta az 5forintosokat?"

Bayer kisírja, csak fizetni ne kelljen.
Óvatos duhaj a csávó.

A fizetesedet is megosztod a magyar emberekkel, nemcsak a buntetesed, ugye, Hadhazy Lofa?
Logasd fel magad, senki nincs ki fellogasson, logasd fel magad! A lonak a farat, azt.

Azért nem jut eszébe a kulturált megszólalás, mert nem rendelkezik ilyennel.

Kezdjük ott, hogy Kövér hlyében, amíg nem kezdődik meg a bírság kifizetése, ill. nem fejeződik be, addig nyugodtan ki lehet tiltani a parlamentből Hadházyt.
A karzaton, a vendégsorokban kaphat helyet, hogy képviselőként figyelemmel kísérhesse a munkát.
De persze ott is csak addig, míg viselkedik.

Infantilis Palimadár1955-nek az első felesége anya volt és jól szexelt, második felesége buzi volt a harmadik meg cseléd. Innen az inspiráció.
A harmadik pedig a traktorosné. Tudod, palika-rosalinda-gusztáv-greyhound korán reggel kizavarja a "feleségét" havat takarítani a traktorral, közben ő a meleg szobában nyugodtam írja a gyűlölködő hülyeségeit a mandira.

Te nicknévtolvaj=jó nagy tróger vagy! Anyádéval foglalkozzál!
X

Szép sorban mindenkiét. Így megtudtuk, hogy milyen gyakori az l betű, majd mindenkiében van.

Ne várj tisztességet egy pszichopata őrülttől és a csatlósától, na meg egy ostoba infantilistől sem.

Ne fáradj fidelitas-szekula, ilonah-SuIammit
egy gombnyomással eltüntetlek. :)))

Úgy, hogy van egy cselédje, a felesége. Tudod palika1955-1950- 1948 ez mind az ő neve, amit le fog tagadni, mint ahogyan 2 éve a feleségeinek a számát is letagadta, szóval főzni sem tud. Inkább nem eszik, ha nem főz neki a házicseléd.

Köszönöm, fontos ezeket tisztázni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés