Bencsik János kilépett a Jobbikból

2020. február 19. 15:09
Ehhez az erkölcstelen és önpusztító politikához a továbbiakban nem vagyok hajlandó asszisztálni – fogalmazott a politikus.

A politikus úgy fogalmazott, hogy döntésének számos oka van, ugyanakkor kiemelte, hogy „a Jobbik tisztújító kongresszusán Jakab Péter és Gyöngyösi Márton politikai bosszúhadjáratot hirdetett mindazon jobbikos vezetők és munkatársak ellen, akik nem az ő csapatukat erősítették”. „Ehhez az erkölcstelen és önpusztító politikához a továbbiakban nem vagyok hajlandó asszisztálni” – tette hozzá Bencsik.

Bencsik János elmondta azt is, hogy döntésében Jakab Péter a párt február ötödikei frakcióülésén tett kijelentései is szerepet játszottak. Bencsik állítása szerint Jakab akkor azt mondta: „a továbbiakban nincs szükség nemzetpolitikai és emlékezetpolitikai témákra, mert ezek megosztóak és akadályozzák a baloldali szavazóknak való megfelelést”.

 

 

 

 

Összesen 289 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Jobbik új neve: Jakobbik.

A Mi Hazánkhoz sem akar csatlakozni. Marad a MIÉP?

Utcsó villanyleó..

"ha Orbán és köre visszaadja a lopott vagyont a népének"

Orbán és köre visszaadta a lopott vagyont a népének. Amit csak tudott. Már ha számít..

Amúgy nem árulók. Csak lebuktak. 2009-ben is dobrevista sorosista eszdéesz pótlék voltak. Csak a lumpenek a vörösök HELYETT szavaztak a Mozgalomra. Hevesben, Jászságban, BAZ megyében. Ezt is elqrták.
Horn Gábor futtata őket, Balóné magunkfajtázott Bánóval, Betlennel a Gyárfás Pártkeltéjében, Zázri, Chanád meg árpádsávos gárdistát játszott.

+ezért lépett ki Bencsik, aki történelemtanár. És Jakab Péter is történelemtanár."

Ebből is látszik valami nem stimmelt a Fodor-Magyar Bálint féle közoktatásban..

Most már direktben, nyíltan kapod Dobrevéket. Nem is kell Jákobbal foglalkoznod. Direktben behúzhatod a Dobrev Kleint. A csillárjuk ÁFA-ját is elcsalják.

"Ha így folytatódok, megszűnik a ballik frakciója!
Hacsak nem ad nekik kölcsön gyurcsány egy képviselőt!"

Gréczy épp felszabadult.

"amikor a nácik először feküdtek össze a komcsikkal. Annak meg már van vagy 2-3 éve."

Lassan 10 éve. Csak nem sikerült jól a hadművelet. Ahhoz is bénák. Nem a Fidesz-KDNP-től szipkázták el az "árpádsávosokat', hanem a vörösöktől a roncskörzetekben.

"Jákob a végén egyedül marad...."

Dobrevék kiröhögik, ahogy Ferit is. Jákob Feribb akart lenni Ferinél :)
Jákob el van tévedve, ha azt hiszi a csúnyácska, öregecskedő KláriFári Jákobra cseréli öregecskedő alkesz férjét.

Az SZDSZ és az MDF is tönkre ment, miután átállt a baloldalhoz.
Komolyan mondom, hamarosan köszönetet kell mondani Simicskanak:-)))))

Válaszok:
hátakkor | 2020. február 19. 17:59

Ami tuti, 2022-től a Kossuth térről nézegethetik a parlamentet Jákobék, már most is ott szédelegnek a küszöb körül, a szavazók nélküli Jobbikra pedig a komcsiknak sincs szükségük.

Interneten foglalhatnak látogatójegyet. Megnézhetik a Szent Koronát, amire felesküdtek...

Hát persze, hogy ezzel nem vagy egyedül.
Mit gondolsz mi magyar emberek, hazánk jövőjét, nem Európa részeként képzeljük el?
Sőt mi nem csakhogy elképzeljük, de több mint 1000 éve részei is vagyunk.

Jákob a Sziszivel úgy fognak kucsorogni hogy vegyék fel a Dobrev listára, mint 2014-ben Feri az Összefosás listára. Jákob - ha akkor még lesz, meg lesz Mozgalom frakció - mennyi szavazatot fog beígérni Dobrevéknek? Amikor a hamiskártyás leül a legnagyobb simlisekkel zsugázni. :)

Jakab 10 év alatt, amióta nem tanít, sokat felejtett.

"...továbbiakban nincs szükség nemzetpolitikai és emlékezetpolitikai témákra"

Szép sorban kilépnek a jobbikból még jó páran.

Jakab Péter 2022-ig a szakadékba vezérli a gerinctelen "Jobbikot".

Én nem zárom ki, hogy a Simicska vezércselt is benyalták. Addig oligarcháztak, hogy a vége tiltott pártfinanszírozás lett. Szaszi a nagy táskájával, ahogy viszi a casht a Radóc utcából :)
Zázri meg azt hitte miniszterelnök lesz. :)

Válaszok:
pollip | 2020. február 19. 18:05

Nekem is megfordult a fejemben:-)

Durva szavak, de valójában régóta ezt csinálják. Emlékezz csak vissza Vona kanosszajárására a Spinóza házban. Mindez 2017 novemberében történt!

A baloldalon most csupa kis, hetvenkedő politikai erő van, akiket max. a múltjuk alapján lehet megkülönböztetni, mert a jelenük eléggé egyformának tűnik.

Én nem látok árulást. Kis hülye gyerekek voltak 2008-ban is, akiket megfuttattak, hogy legalább kétharmados akkori ellenzéki győzelem ne legyen a csőd szélén. Horn Gábor a lejátszott SZDSZ plakáthelyeinek a felén az árpádsávosokat reklámozta. Feri megbukott végre, de megint nagyformátumút játszott. Hogy majd leszedik ezeket az árpádsávos FIDESZ-KDNP-re szavazókat. Aztán kiderült még a Mozgalomra is az ő roncs lumpenjeik szavaztak. Még több szavazatot buktak akomprádor vörösök Zázrival, Chanaddal, Balónéval, Hornnal, Gyárfással, Betlennel, Bánóval. Meg azzal a kisdobos hülyegyerekkel, Dúró Dóra férje, nem emlékszem a nevére. Olga néne egyenesen bojkottálta Zázriékat :) Bénák. Most Jákob okosabbnak hiszi magát Zázrinál is. 22 késsel a hátába szegezve felajánlja a Mozgalmat Dobrevéknek., csak két évig még hadd lehessen erősebb Skodája.

Jákob hátában 22 kés és fogy a nem lelkes vert serege. Így jelentkezik be a Szemlőhegy utcába.. Dobrevék lepasszolják Vadainak a fickót.

Jákobnak nincsenek jó lapjai..

"a Jobbik egyrészt jelentette a Miép kb negyedmilliós táborát,"
Merész kalkuláció. Pista bá pártja értelmiségi volt, a Zázri-Szaszi-Chanad Mozgalom meg lumpen.
Pista bát jó volt olvasni ( még most is), Zázrit rettenetes még most is hallgatni. Dadog, hülyeségeket beszél. Pártok nélküli önkormányzat, alternatív országgyűlés, zagyvaságok. Itt tart bő negyven évesen.

Azon csodálkozom, hogy a "jobb"-ikos politikusok ilyen nagy hányada simán benyeli a mérgezett vörös békát. Még mindig. Itt van például Balczó Zoltán.

Erősebb Skodát akarnak..

" éknek szanták a fideszbe, akkor ott én is elhittem nemzeti radikalizmusukat"

Én nem. Részben ismertem ezeket. Ha szükség lett volna radikalizmusra, azt pont Dobrevék ELLEN lett ( volna) jogos. A MIÉP - részben Pista bá' és nője által - kinyírta magát addigra. Kocsmákban zsidóztak pesze Zázriék ( pl. Bayerrel), de a cigánygyilkosságok jobb témát adtak. Lett gárda, jobbikos köszöntés, marketing, de akik nem tudták a vonalat azokon kívűl nyilvánosan csak Balóné, Bánó, Betlen magunkfajtázásáig jutottak. Meg a hebrencs Cigánybűnözés ment inkább. A gárda formaruháját Bencsik és nője tervezte. Ment a gárdaavatás és az EP választásokon a remélet 1..2 hely felett 3 képviselő jutott ki. A cionista tagozat, meg Balcző. Zázri maradt Pesten. SzDSz nem volt, az mszp-nél ME jelölt se volt, valami trojka, vének tanácsa vezette a választási harcba a kecskeszakállú Kecskeházyval, így lett a második legerősebb ellenzéki párt a Mozgalom.

"Mondjuk a szadeszes árpádsávos plakátokat anno még a rádiókabaréban is kifogurázták, miszerint ezzel csakis fordított hatást fognak elérni, és tényleg."

Ha 2009-ben Horn Gábor azt plakátolja, hogy SzDSz ( ami már nyomokban volt csak, lefőtt a kávé), vagy árpádsávosok, akkor nyilván árpádsáv. Ha nincs más választás. De volt! Kétharmaddal. Ahogy Horn Gáborék elképzelték :) Ez a rendszerváltó radikális antikomcsi SzDSz képlet 1989-ből. Hogy majd a Lenin-fiúk, kommünárok, ÁVO-s fattyak, a CASCO-s "ellenzék", a trockisták megbabonázzák a taxisokat, henteseket, gebineseket, hogy pont ők söprik ki a komcsikat. Akikre fél év alatt találtak rá az antifasiszta harcban. Ja, a fasizmus ellen? - bárkivel!

"20 évet a 20 évért..."

Most megkapják Dobrevéktől! Semmi szavazati értéke nincs Jákobnak. Kimenekítettek két kádert Egerbe meg Dunapentelére , azt annyi. Feri két ampulla szatmárival a hóna alatt megeszi ezeket. Eleve Vadaitól a saját telefonomat nem fogadom el, inkább veszek magam magamnak egy újat nemhogy lista helyet.

Egyre tisztább a Mozgalom. Jákob kalkulációja szerint 22 kés van a hátában - hátulról, "barátoktól", na meg a Szávay klán, a Mozgalom sajtósa, G.Lajos kooptált zugügyvédje, mindenki. Így kér bebocsátást a Dobrev Klein koalicióba. Feri is nehezen bulizott össze bejutó helyeket, de Jákob biztos nagyobb formátumú, csak már nem Feri hordja a nadrágot, hanem a bojlertestű.

?!?

1. A választók szavaztak 19%-ban az ún. Jobbikra.
2. Az az ún. Jobbik, amelyikre szavaztak, még nem a Sneider-Jakab-féle ballibbel összeborulós irányvonalat jelentette.
3. Ezt bizonyítja az is, hogy az EP-választáson már csak 6%-ot kaptak.
4. Ebből következően ha már valakinek, akkor az ún. Jobbik megmaradt képviselöinek kellebe visszaadniuk a mandátumukat.

+1: egyszer már x-eltelek, miért látom megint az agit-prop hozzászólasaidat, neojobbikos-dékás?

Válaszok:
hátakkor | 2020. február 19. 21:01

Nyilvánvaló. Bár a mitugrálsz Novák azért ellopta a MIÉP adatbázist és megfúrta volna Pista bát. Kis faszok voltak már 2008-ban is. Azt nem feltételezem, hogy a Főnök küldte a küldetéstudatos Zázrit Mozgalmat alapítani, de nyilván hagyta futni, mint hasznos idiótát. Vannak a keleti küzdősportok, amikor az ellenfél energiájával vered meg a támadót. Ez történt. Zázri marad a Főnök nemzeti polgári körében, ma egy remek munkaügyi államtitkár-helyettes lehetne az EMMI-ben a képességeivel. De ez miniszterelnökséget képzelt, Krisztina asszonyát azzal hülyítette, hogy oké csajjal is lefeküdt, de First ladyt varázsol belőle, neki. Most épp influenszerné, vloggerné, youtuberné. Csak azért nem válik, mert Zázrinéként, meg amúgyis kinek kellene.

Kohn Béla nem fia, hanem unokája..

1. A választók szavaztak 19%-ban az ún. Jobbikra.

Követve az akkor még élő Heller téziseit, benne volt Új-Lipócia is. Aztán rögtön fordult a kocka. Ha Heller élne , a maradék fekete lajbis Martens bakacsosnak kéne most Dobrevre szavaznia, csak az egyszerű parasztgyerekek felnőttek, családjuk van, kis pocak is befigyel és nincs kedvük Dobrevre se szavazni.
Lápföldön a lumpenek most inkább egy momentánosra szavaznak. 40-es években még a nyilasokra.

Hülyegyerekek, csak már bő negyvenesek..
Ha csak erősebb Skodákat akarnak, meg Boss öltönyt, akkor sem ezt futják be, ha van két bites központi agyuk. Céltalan hajósnak nincs jó szele. Most Dobrev épp, de már nyomiznak a legnagyobb állam nélküli államfőnél, egy Lajosnál is nagyobb oligarchánál. Jákobnak már Gyuri bá' Sanyi fiának kell lefeküdnie.

Ennyire hülyék. Feri meg hétvégén bekopog Piroska nénihez, hogy mekkora nagyformátumú még mindig, a Mozgalmat is megette és Drazsét, Pistát, meg Olgát is betolta a teszetosza Karácsonynak. Hamarosan beveszi a Téli Palotát. Is. Iszik is rá.

" Jákobnak már Gyuri bá' Sanyi fiának kell lefeküdnie."

Hacsak nem a négerével...

Jákob fetrengett már mindenkivel, a faji egyenlőség jegyében egy 140 kilós kannéger is játszik.
Mint a klasszikus gruppensex viccben, Jákob fél óra után óvatosan jelzi, hogy most már szeretne nyalni is.

"A Jobbiktól átmentek a szavazók a Momentumhoz."

Ezt nem tudjuk. Titkos a szavazás és dinamikus minden. A Momentán be sem jutott. Annyi hasonló volt már. LMP, Együtt, PM, P, leánykori nevén SzDSz, született Gallilei kör.
Amúgy miért mentek át a Jobbiktól a Momentánhoz? Jobbik 2010 óta mindig bejutott, Momentán eddig soha. Jákobnak hátában 22 kés, Ő számolta így és magán meg Sziszin kívűl mindneki alkalmatlan ( mire?), ott van a Szávay klán, Dobrevéknek meg már a macaroniakkal van már csatája. A párizsi Macaronijugenddel. Legnagyobb jócselekedettük a párizsi olimpia. Levágod a sárkány egyik fejét, kettő nő helyére. A Jobbik projectet egy dunapentelei anziksszal lezárták a Szemlőhegyi uccai Klein villában. Most onnan jönnek az evrópai minimálbérrel, nyögdíjjal, meg bérunióval. Luxemburgban is bolgár bérek lesznek. Átvették Zázri összes jelszavát. Ezekben a Dobrev klán évszázaddal előbbre jár.

"a gazdasági mutatókban jobbat tud kihozni Orbán a románoknál,de ott több bért,és több nyugdíjat kap a polgár!"

Ezt most nyugdíjas ploesti olajmunkásként posztolod? Vagy itt hagysz minket?

Számítasz még további tisztulásra a Tunya szerinti ultra tiszta Mozgalomhoz képest?

Jákobot nem érdekli a Mozgalom. Egy jó bejutó helyet szeretne a Dobrev listán.

Jákobot megvezették Dobrevék. Most örül hogy a Mozgalom polgármestere nyert. Hol? Dunapentelén.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés