Hadházy ismét megzavarta az Országgyűlés munkáját

2020. február 17. 14:48
A korábbi LMP-s politikust Kövér László házelnök kitiltotta az ülésről.

Egy „Stop propaganda” feliratú molinót lógatott be a házelnök háta mögé Hadházy Ákos, az Országgyűlés első tavaszi ülésén. Kövér László válaszul kitiltotta a független képviselőt az ülésről. A házelnök ezzel kapcsolatban azt mondta: „méltányolja, hogy Hadházy ezúttal nem a saját gigantikus névjegykártyáját lógatta ide” – utalva itt a képviselő legutóbbi akciójára, amiről mi is beszámoltunk.

Kövér László Hadházy akciója után megadta a szót Gyurcsány Ferencnek, de hozzátette: „dacára annak, hogy Hadházy a propaganda befejezésére ad utasítást, megadja a szót Gyurcsány Ferencnek”.

Összesen 106 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egyre gyengébb a show.

Zavart ember elzavarva.

Hadházy az Országház lófüttyös fantomja.

infantilis idióta dékás, már kapod is az ikszet. Mit akartok ezzel elérni? Nem fogunk óvodásokat megválasztani és hatalomba juttatni!

Hadházy gyermekded, óvodás szintű nyelvöltögetése lehet, hogy nálad politizálást jelent, de valójában szimpla erőlködés, hogy láttassa magát. Egy pártjából kirúgott, igazából a periférián lévő képviselő vergődése.

Hadházyt személy szerint senki nem szavazta be, listán került a parlamentbe. Pártjából kirúgták, de a nem saját jogon szerzett képviselői helyet megtartotta.

Télleg, hogy is volt az az óvodaépítéses pályázat, ahol több, mint a felét kellet visszaosztani?

Úgy látszik az ülések rendjének megtartásához már nem elegendő a szóbeli felszólítás.

A szekszárdi Wosinsky utcai óvoda felújítára, ill. a több száz erre a mintára végzett óvodafelújításra.
"A politikus csütörtökön beszélt arról, hogy bűnszervezetben, a minisztériumok részvételével csalják el Magyarországon az uniós forrásokat. Hadházy Ákos egy 2012-es szekszárdi frakcióülésen elhangzottakra hivatkozva kitért egy helyi óvodabővítési beruházásra is, amelyről azt mondta: a költség mintegy 66 millió forint lett volna, ám végül 130 millióért építtette meg az önkormányzat...."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés