Varju szerint halálos a csúzli

2020. február 14. 9:42
A DK politikusa szerint a párt irodájába belövő személy „halált is okozó cselekményt követett el”.

Varju László volt az Egyenes Beszéd csütörtöki adásának vendége. A Gyurcsány-párt politikusa az adás nagy részében a bíróság ítéletéről beszélt, amely kimondta: jogszerűen tartózkodtak a képviselők az MTVA székházában, 2018 decemberében. A műsor vége felé szóba került a Demokratikus Koalíció újbudai irodájának megtámadása.

Varju úgy fogalmazott, hogy az illető, aki rálőtt az épületre „nagyon komoly sérülést, halált is okozó cselekményt követett el”.
A BRFK tegnapi közleménye szerint azonban a lövés nem lőfegyverből származott. „A helyszíni szemle során a Kaptárkő utcai irodában két, egyenként 0,8 centiméter átmérőjű csapágygolyót találtak, amelyeket nem lőfegyverből lőttek ki. A csapágygolyókat a rendőrök lefoglalták, és szakértői vizsgálatra küldték.” Varju az adás végén a „Fidesz gyűlöletkeltésével” is összefüggésbe hozta az eseményt. Szerinte ugyanis ez elbizonytalaníthatja a rendőrség munkáját.

Összesen 81 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.


A dakota indián nem felejt:
"A forint gyengülése Orbán eszmefuttatása szerint azt jelenti, hogy tulajdonképpen "ellopják a pénzt az emberek zsebéből", mivel a bérből, fizetésből és egyéb járulékokból élők gyengébb forint esetén kevesebb árut tudnak megvásárolni a boltokban, a nyugdíjasok juttatása is kevesebbet ér. A pártvezető szerint a kormánynak a forint gyengítését célzó utalásai és kísérletei a középkori királyok módszeréhez hasonlíthatóak, amikor is az uralkodók a pénzek nemesfémtartalmát próbálták meg minimálisan csökkenti, elcsalva azok értékéből.

Orbán leszögezte: "a gyengébb forint egyértelműen ellentétes az emberek érdekeivel, a gyengébb forint gyengébb államot jelent, és gyenge forintot csak gyenge emberek akarhatnak."

"... de valahol nyugatisztánban lebzsel.
A szívem szakad meg ezért a tömegekért."
Kekeke!
A devizahitelesre céloztál?
Vagy lölőékre?

Halálos ... Dávid kezében.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés