Trump mindig legyőzi a demokratákat. Naná, hogy 2020-at is megnyeri

2020. február 14. 15:21

Nigel Farage
Newsweek
Trump, hacsak nem jön közbe valami katasztrófa, visszatérhet a Fehér Házba újabb négy évre. Ez nagyszerű hír a frissen függetlenedett Nagy-Britanniának.

„Volt szerencsém csütörtök este találkozni Trumppal az Ovális Irodában, nem sokkal azután, hogy elbukott az impeachment-folyamat. Ha a demokraták azt gondolták, hogy legyőzhetik őt, akkor azt kell, hogy mondjam: súlyosan tévedtek. Trump bázisa most elhivatottabb, mint bármikor. Egy kis kétoldalúsággal annyi mindent el lehetett volna érni az infrastrukturális projektek és még sok minden más terén 2016 óta. De a mocsár úgy döntött, hogy tovább próbálkozik Trump elhiteltelenítésével. Ez nem nyűgözi le az amerikai közepet. 

Még kilenc hónap van a választásig, de érdemes megjegyezni, hogy Donald Trump személyes népszerűsége most a csúcsán van, és – hacsak nem jön közbe valamilyen katasztrófa – úgy tűnik, visszatérhet a Fehér Házba újabb négy évre. Ez nagyszerű hír a frissen függetlenedett Nagy-Britanniának, ami végre megszabadult az Európai Unió béklyóitól, de attól tartok, hogy az ország fölött most egy sötét felhő gomolyog. A brit kormány legutóbbi döntése, ami szerint a kínai techóriást, a Huaweit is bevonják az 5G hálózat kiépítésébe, nem csak a titkosszolgálati adatainkat, de egy jövőbeli kereskedelmi megállapodás Kongresszus általi elfogadását is veszélybe sodorja. A Huaweijel való együttműködés egyre inkább tűnik egy kolosszális hibának egy olyan időszakban, amikor virágoznia kellene a különleges kapcsolatunknak. 

Nagyon élveztem ezt a hetet, és amikor visszautaztam Londonba, örömmel láttam, hogy a Konzervatív Párt nagy alakjai közül néhányan kijelentették: a Huawei-deal egy katasztrófa. Reménykedjünk abban, hogy ezt a döntést fel lehet függeszteni és vissza lehet fordítani, hogy újra jó vágányra terelhessük ezt a különleges kapcsolatot. Karen Pierce, az Egyesült Királyság új washingtoni nagykövete talán segíthet. De lehet, hogy megint túl optimista vagyok. Ő is egy karrierdiplomata, ugyanabból a fajtából, mint az elődje, Kim Darroch. Mikor tanulja meg végre a leckét a Downing Street?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"vajon moszkvába menekül majd, amikor mindenkinek világos lesz angliában, hogy mit tett az országgal?"

Farage most még nem menekül ___moszkvába, mert most az angliai nép szűk többségét súlyos tudatlanságban tartják a gonoszok! Mindenkinek világosságot! :-DD

"szeretem, mikor fogalmatlanul locsogsz. csak így tovább! :)"

Irracionálisan locsogsz, hiszen valakik vámok nélküli kereskedelmet ajánlottak/ajánlanak:

"Az Európai Unió kész Londonnak egy ambiciózus, vámok és kvóták nélküli kereskedelmet biztosító megállapodást ajánlani, amely az unió és a szigetország partnerségének központi pillérét képezheti – közölte Michel Barnier, az Európai Bizottság Brexit-ügyi főtárgyalója Brüsszelben múlt hétfőn." (privatbankar.hu)

Farage most még nem menekül ___moszkvába, mert most az angliai nép szűk többségét súlyos tudatlanságban tartják a gonoszok! Mindenkinek világosságot! :-D

Szegény angolok, hogy fogják kibírni Verhofstadt, Juncker és a mi botmixeres leszbikáink bölcs útmutatása nélkül!

(Értem és megértem a 24 diszlájkot, de túlzásnak tartom :) )

Barnier ígéretei miatt talán nem kényszerül menekülni (_moszkvába) Farage.

Ne csüggedj, hogy nem akarnak hinni a jóslataidban. Kasszandrának se hittek. :)))

Például, bárkiben meg tudom látni az embert, ha egy szikrányi van benne, akkor is!

Természetesen úgy értettem: AKIBEN van, akár egy szikrányi is! Hogy benne van e, az még nem derült ki számomra.

Köszönöm. Annyira azért nem fogom törni magam, miatta. :) Jó éjt!

Köszönöm. Annyira azért nem fogom törni magam, miatta. :) Jó éjt!

Persze, hogy nem véletlen, mint ahogy a balfékeknél sem.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés