Márciustól új időszámítás kezdődik

2020. február 14. 22:04

Gubík László
Felvidék Ma
Küzdjünk meg a győzelemért, mert a felvidéki emberek képviselete parancs!

„Miután legyőztük a Hídnak nevezett vírust, és visszaküldtük a kastélyukba a Bélákat, a rendelőjükbe a Tiborokat, az Eleméreket pedig visszaültettük az ungvári iskolapadokba, szükség lesz végre egy partnerre is. Nem mi vagyunk azok, akik a legjobban beszélik a Panelákon felnövő generációk nyelvét, de annál nagyobb a felelősségünk, hogy magyar kultúrkörön belül tartsuk őket. Vegyes házasságokból nem lesz kevesebb, de egy szövetséges politikai erővel általuk is többen leszünk.

Egy szó, mint száz: Egyértelmű célokkal és még egyértelműbb üzenetekkel adjunk végre karaktert a politikánknak.

Égető szükség van biztos pontokra ebben a bizonytalan világban. Ha mi nem válunk azokká, akkor többé nem lesz ránk szükség, és az utánunk maradt űrt tölti ki valaki más. Nagy kár lenne azokért a fiatalokért, akik most fogódzóra várnak és akikre a jövőt építhetnénk

Márciustól új időszámítás kezdődik. Csak a sarkos politikának lesz értelme, minden másra ott az összefogások. Maradt két hetünk, hogy megmutassuk, hol lakik a magyarok Istene! Küzdjünk meg a győzelemért, mert a felvidéki emberek képviselete parancs!

Még nem késő jól csinálni!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Arról az Igor Matovic-ről áradozik aki 2010. évi választásokon először nyert a Szabadság és Szolidaritás (SaS) listán. 2011 februárjáig ült a SaS frakcióban, amikor támogatta az ellenzéki Smer kettős állampolgársággal kapcsolatos korlátozásait?

Ő lenne a Felvidéki magyarok megváltója a 11 pontjával?
https://ma7.sk/aktualis/matovi..

Nevetséges.

bolseviki hevület?
...............
Nem egészen.
Balliberális hevület, amilyen 1994, 2002, 2006, 2019 választásoknál Magyarországon volt.

Egyébként engem meglep Gubík László írása, mert másmilyennek ismertem. Lehet, hogy nem körültekintően fogalmaz, de az sem kizárt, én értem félre. Minden esetre az összefogást jól meg kell gondolni, és az ígéretet írásban kell kérni.
Szerintem amit a szerző ír Bugár Béla pártjáról téves, mert ha az MKP más párttal fog össze, attól még a Most Híd nem szűnik meg.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés