Isten veled, Tamás!

2020. február 13. 10:55

Hont András
Facebook
Wichmann Tamás környezetemnek megkerülhetetlen szereplője lett, tekintélyt parancsoló lénye, egy más korból ittragadtsága része volt az életemnek.

„Ritkán hozakodom elő fideszes múltammal. Nem mintha szégyellném, de régen volt, írtam is róla korábban rengeteget, meg előhozakodnak vele mások. Tegnap késő este azonban hosszan méláztam az egyik epizódon, ma reggel pedig előkerestem ezt. Szórólap jó sok évvel ezelőttről.

Polgármesterjelöltként indultam a hetedik kerületben, az esély a nullához konvergált (ellenfelem Hunvald György volt, dehát minálunk a baloldal mindig csodákra képes), ám igyekeztem komolyan venni a feladatot. Próbáltam színvonalas, elkötelezett csapatot összeválogatni, már amennyiben nem volt megkötve a kezem.

Így merült föl Wichmann Tamás neve, a kenus legendáé, aki a kerületben legendás helyet üzemeltetett. Bár ez a közös kaland nem jött össze, környezetemnek továbbra is megkerülhetetlen szereplője maradt - minden értelemben, hiszen próbálta volna valaki csak úgy megkerülni a hatalmas termetű embert. Tekintélyt parancsoló lénye, darabos közvetlensége, egy más korból ittragadtsága része volt az életünknek. Még nagyon sokat élhetett volna. Isten veled, Tamás.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 15 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem tudom, nekem ez egy nagyon normális búcsú volt, nem önfényezés. Wichmann elment, Hont elbúcsúzott tőle. Ez jutott Wichmannról az eszébe, pozitívumok.

Isten nyugosztalja Wichmannt.

Jó lenne egy kis békesség.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés