Egészen döbbenetes észjárás

2020. február 13. 13:55

Dúró Dóra
Facebook
A Mi Hazánk szerint nem a bűnözők jogai fontosak, hanem az áldozatok, az ártatlanok védelme.

„Nehogy a Mi Hazánk megfélemlítse szegény bűnözőket! Ez a hozzáfűznivalója a TASZ-nak ahhoz, hogy aljas szándékból megölnek egy idős nőt. Miközben a magyarországi közbiztonsági helyzet húsbavágó valósága az, hogy sajnos még mindig nincsenek biztonságban az idősek vidéken, a liberális jogkiforgatókat ez nem érdekli.

Sőt miután bejelentjük, hogy az igazságért és a rendért demonstrációt tartunk a borsodi helyszínen február 16-án, még meg is támadják az egyik helybéli tagunkat és családját. És ki a hibás a TASZ szerint? A megtámadottak, az áldozatok. És mi a legfontosabb közlendőjük? Nehogy bántsuk szegény bűnözőket! Egészen döbbenetes észjárás. A Mi Hazánk szerint nem a bűnözők jogai fontosak, hanem az áldozatok, az ártatlanok védelme.

Az elmúlt harminc évben egyetlen kormány sem volt, amely ezt képviselte volna. A Mi Hazánk álláspontja egyértelmű: Szibériába a gyilkosokkal! A nemzetközi bérrabtartás lehetőségével kell élni ahhoz, hogy az elvetemült gyilkosok számára elrettentő hatású börtönöket teremtsünk, s ne kártérítéseket fizessünk az itthoni, szerintünk inkább méltatlanul jó börtönkörülmények miatt, amit a strasbourgi bíróság megkövetel (a magyar kormány pedig sajnos elfogad).”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés