Karácsony: Összeállt a csapat

2020. február 12. 11:28
Budapest ügyei sokkal fontosabbak annál, hogy csak politikusokra bízzuk – fogalmazott a főpolgármester.

Imázsvideóban mutatta be a főpolgármester a csapatot, amely segíti őt Budapest vezetésében. A videóban feltűnik a többi között Jávor Benedek, – a főváros nemrégiben kinevezett brüsszeli képviselője – Korányi Dávid, – Bajnai Gordon egykori kül- és biztonságpolitikai főtanácsadója – és Erő Zoltán, Budapest új főépítésze is, aki 2004 és 2014 között a budapesti 4-es metró építész generáltervezőjeként a tervezőhálózat irányításáért és az egységes építészeti koncepcióért volt felelős. 

Karácsony Gergely a videóban hozzátette: „Budapest ügyei sokkal fontosabbak annál, hogy csak politikusokra bízzuk. Az élet egyéb területein, a civil szférában már sokat bizonyítottak. Együtt fogunk dolgozni azon, hogy a főváros mindannyiunk közös otthona legyen!

Összesen 162 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Karácsony: Összeállt a csapat

Pontosan fogalmaz: Összeáll a slepp

Ezzel a reklám-szöveggel Karácsony önmagát minősíti / le /.

Már csak Horn Gábort kéne megkérdezni mekkora is ez a csapat.

Budapestiként úgy szavaztam Tarlósra, hogy meg sem fordult a fejemben ez az ad-hoc katyvasz. Amúgy a "megalomán" beruházásokból Karigeri szerintem végül egyet sem fog megakadályozni, bár erre valójában igény sincs, pláne úgy hogy helyette semmit nem kínál alternatívaként. Már politikai lózungokon kívül.

Na most aztán jöhet Donáth Anna felháborodott Facebook-posztja.

A következő Karácsony-video után, ha Tarlós letagadná, hogy ő valaha Budapest főpolgármestere volt..., nem csodálkoznék.

"A kommentekből magasan látszik, hogy a mélyvidék a Fidesz szavazóbázisa."

(Tarlós) " egy sima keszgyűbáb lett"

Én ezúton inkább egy mélyvidéki nyelvtannáci szerepében bejelentkeznék eme hájentelektüell remek fenti-pesti pingponglabdádra!

Pesti srácok , leüthetem? :-)

Összeállt a csapat, mint a szaros pelenka.

50%? És hol marad a kompenzáció az elnyomó patriarchátus miatt? Tessék szépen kiszámolni, méghozzá todományosan, hogy mennyi jár a nőknek a múltbeli-, és jelenlegi sérelmekért!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés