Késeléses támadás történt Londonban

2020. február 2. 16:35
A Scotland Yard „terrorizmushoz kötődőnek” minősítette az incidenst.

Késeléses támadásban többen megsérültek vasárnap délután London déli részén, a támadót a rendőrök agyonlőtték.

A Scotland Yard „terrorizmushoz kötődőnek” minősítette az incidenst.

A támadás a Temzétől délre fekvő Streatham városrész forgalmas főutcáján történt. Szemtanúk a közösségi médiafelületeken egybehangzóan arról számoltak be, hogy három lövést hallottak.

A londoni rendőrség estére hivatalosan bejelentette azt is, hogy az elkövető a helyszínen meghalt. Az első rendőrségi beszámoló két sérültről szólt, de a Scotland Yard vasárnap esti újabb közleménye szerint a támadó három embert sebesített meg, mielőtt a helyszínre vonuló fegyveres rendőri egységek lelőtték.

A rendőrség esti tájékoztatása szerint az egyik sérült életveszélyes állapotban van, egy másik könnyebben sebesült meg. A harmadik sérült sebesülései a közlemény szerint nem életveszélyesek. Mindhármukat kórházba szállították.

Legutóbb november végén történt késeléses terrortámadás Londonban. Annak a merényletnek az elkövetője, Usman Khan a London híd közelében két embert megölt, hármat megsebesített, mielőtt a rendőrök agyonlőtték.

(MTI)

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A kamu bombamellény úgy tűnik nem jött be a muszlim állatoknak. Milyen kár, hogy ez a muszlim terrorista sem kapott lehetőséget egy kurva drága angol deradikalizációs programban, ha mondjuk nem vesz fel mellényt és élve kell elfogniuk. Utána több halottat eredményező támadást hajthatott volna végre- neki ez több szüzet, nekünk meg kevesebb agyhalott lebegő hüjét jelentett volna.

Sadiq Khan mondott már valami okosat?

Helyesen: " A terrortámadás azon nagyvárosoknál az élet része, ahol jelentős muszlim közösség él"
Ráadásul a muszlim közösség lehet qrva békés és integrálódó is- az eredmény ugyanaz...

Tegyük meg tétjeinket- a bombamellényes terrorista késelőről megírja-e bármelyik angol lap, hogy muszlim vallású volt- melynek alapvető köze volt a merénylethez?

Szebb múltat , Tunya!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés