Niedermüller Péternek távoznia kell a közéletből!

2020. január 29. 18:26
Elképesztően frusztrálja őket, hogy Magyarország nem adta be a derekát és nem engedte magát elárasztani bevándorlókkal, kiáll az európai keresztény értékek mellett.

„Niedermüller Péternek távoznia kell a közéletből!

Már a 2015-ös bevándorlási válság kitörésekor látható volt, hogy a bevándorláspárti politikusok célja valójában az európai keresztény kultúra eltörlése. Niedermüller Péter kijelentése jól mutatja, hogy a balliberálisok nyeregben érzik magukat és már nem is próbálják leplezni valódi énjüket, igazi törekvéseiket. Elképesztően frusztrálja őket, hogy Magyarország nem adta be a derekát és nem engedte magát elárasztani bevándorlókkal, kiáll az európai keresztény értékek mellett. Niedermüller rasszista elszólása is azt jelzi, hogy ezek a politikusok, ha hatalomba kerülnek, mindent megtesznek az európai társadalmak átalakítása érdekében.

Karácsony Gergely pedig vélhetően hasonlóan gondolkodik ezekről a kérdésekről, ezért nem határolódott el Niedermüller rasszista kijelentéseitől. Megosztja ugyanakkor az ellenzéket Niedermüller kijelentése, a Jobbik mellett balliberális politikusok is bocsánatkérésre szólították fel, még az ellenzéki ATV műsorvezetője is megdöbbent, hogy Niedermüller nem hajlandó elnézést kérni a nagy botrányt kavart mondataiért. Ez az ügy éket verhet közéjük, hiszen a DK szektaként viselkedő táborán kívül az ilyen kijelentések mindenhol kiverik a biztosítékot.

Hatalmas felelőssége van ebben az ügyben a társadalomnak, amelynek az ilyen kijelentések hallatára ellenállást kell mutatnia és követelnie kell az adott politikus lemondását. Erre kiváló alkalom lehet a holnapi tüntetés, amely világosan megüzenheti Niedermüller Péternek és az ellenzéknek, hogy az ilyen és ehhez hasonló kijelentések elfogadhatatlanok Magyarországon.

Fontos továbbá látni, hogy ugyan általában a sokszínűség előnyeivel érvelnek a nyilvánoságban a bevándorlás mellett a balliberális politikusok, azonban a főként muzulmán bevándorlók hatására éppen a sokat hangoztatott liberális értékek sérülnek a nyugat-európai országokban: megnövekedtek az antiszemita támadások, gyakoriak lettek a homoszexuálisok elleni erőszakosok cselekmények, a szexuális erőszakok és a vallási ellentétek is újra megjelentek Európában. Ennek hatására a bevándorlással nem a sokszínűség nőtt meg Európában, hanem éppen ellenkezőleg: komoly veszélynek lettek kitéve az európai értékek és az európai kultúra. Vélhetően ezt nagyon jól tudják Niedermüllerék is, ezért támogatják minden fronton a bevándorlást.”

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kurva jó ez a Gyöngyöspata-Niederműller kombó.
Akár hetekig elnyámmoghatunk rajta.
Utána azt kéne bedobni, hogyaszongya 2X2 az mennyi?

Niedermulker egy persona non grata.
Ahogyan Gyurcsany is mar regota az.
Ez nem lehet alku targya.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés