Hitlerrel kampányol Trump ellen Bernie Sanders

2020. január 27. 8:15
Bernie szerint Donald fehér nacionalista.

A vermonti szenátor – aki nemrégiben arról beszélt, hogy büszke a zsidó gyökereire – most direkt egy, a zsidó szavazókat megcélzó videóval állt elő – olvasható a Neokohn vasárnapi cikkében. Ebben azt mondta: „Nagyon büszke vagyok arra, hogy zsidó vagyok, és várom a pillanatot, hogy én legyek az ország történetének első zsidó elnöke”. A videóban beszél a zsidóság megszólítására kinevezett kampánystábtag is, aki szerint Sanders értékrendje „zsidó értékrend”.

A kampányvideó ezzel együtt sem Sanders gyökereire fókuszál, hanem arra, hogy a jelölt szerint mekkora fenyegetést jelent Donald Trump a zsidóságra – állapítja meg a portál. Szerintük ezt támasztja alá az, ahogy a videó kiemeli a pittsburghi zsinagógában végrehajtott lövöldöző személyét, és akivel egy platformra teszi Trumpot. A videóban bevillan archiv felvételekről Hitler vonuló nácikkal, majd Sanders személyesen beszél Trumpról, aki szerinte veszélyt jelent Amerika számára.

A videóban emellett még látható egy jelenet Charlottesville-ből, valamint két szélsőségesen baloldali és Izrael-ellenes demokrata, Rashida Tlaib és Alexandria Ocasio-Cortez is szerepel benne, mint akik Bernie Sanderst támogatják a versenyben.

(Mandiner)

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A zsidó milyen színű?

Bernie papának eddig nem volt fontos a zsidósága, így hiteltelen és átlátszó PR propaganda. Rettegnek a demokraták attól, hogy a zsidók a republikánusokra fognak szavazni.

"A psychicsuniverse.com cikke szerint egyes tudósok úgy vélik, hogy az öt fizikai érzék, a hallás, a látás, a tapintás, a szaglás és az ízlelés mellett létezik a hatodik érzék is - utóbbi egyfajta spirituális érzékként definiálható, melyet valaha az ember mindennapjai során használt, ám egy idő után - a technológia és a kommunikáció eszközeinek felfejlődésével - már nem volt rá szükség, ezért az elhalványult."

Sanders-t néhány napja dicsértem, az őszinteségéért.
Most, a politikai nézeteiért, az elvakultságáért ez nem megy.
Viszont abban, hogy őszinte, láthatóan nem tévedtem.
A lényeg:
MÁRA A MANIPULÁLT, HAZUGSÁGRA FELÉPÍTETT WALL STREET-URALOM ELJUTOTT ARRA A FOKRA, HOGY
SEMMI SEM ELÉG JÓ A SZÁMÁRA.
Sanders ezzel pontosan tisztában van, megpróbálja menteni a menthetőt, ám a hatodik érzéke - bár működik - de szelektáltan... tévesen.

Nem lehet tudni, valójában kik állnak Trump mögött, a zsidó népességből.
Azt végképp nem ismerjük, kik mögött áll - valójában - Trump.
Az amerikai vidék, az mindenképp Trump területe, csak ennyi a biztos.
És az, hogy ez a vidék a választók kb - ez hasamra ütött becslés - 20, max. 30%-át adja.

Már George Washington sem volt büszke a zsidó fegyverkereskedőkre, mint megírta figyelmeztetésként a black gentryk törzséről, a fekete nemzetségről... "ők jelentik a legnagyobb veszélyt közös ügyeinkre..."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés