Niedermüller: A fehér, hetero keresztények „rémisztő képződmények”

2020. január 26. 9:01
A DK alelnöke nem finomkodott.

Niedermüller Péter az ATV egyik csütörtöki műsorában kijelentette:

Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem-magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen, ezek a fehér, keresztény, heretoszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből, mondom csöndesen nektek.

A videóról a Magyar Hang számolt be elsőnek.

Összesen 251 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bocsánat, de ez BTK.

Képzeljük el, hogy a fidesz alelnöke ilyen hangnemben beszél a fekete,
sárga, cigány, zsidó buzi nőkről, akik közt vannak férfiak is.

Azt javaslom, migráljatok tíz évre Mohamedániába és ha visszajöttök (egyáltalán), majd meghallgatjuk, milyenek a barna, muzulmán heteroszexuális férfiak (és nők). Ti rémisztő képződmények ...

A baj az, hogy feltehetően sok.

A nacionalisták közt bőven akadnak kevésbé fehér izraeliták is, elég kimenni Izraelbe, és szétnézni kicsit. Az afrikai feketék törzsi szerveződáéséről, és hogy hogyan tekintenek az idegenekre, már ne is beszéljünk. Ez a fasz csak próbálja utánozni az angolszász ballib oldalt. Remélem, hamarosan elpatkol a vén geciláda.

Ja, akkor nem a kommunisták, nácik, fasiszták, akik mind a baloldalhoz köthető emberek.

Ez a hülye és aljas Niedermüller nem tudja, hogy minden embernek elidegeníthetetlen méltósága van, amit nem ő ítél vagy nem ítél meg másoknak. És ezt a niemendot megválasztották polgármesternek...

Ha ez így van, akkor például a zsidók és a cigányok, akik nagy mesterei a költözésnek, miért a fehérek országait részesítették előnyben a történelem során?

Sajnos, ez a megfelelő párhuzam. Még szomorúbb, h. ez a szivar demokratikus, szabad választáson nyert a Facebook és a gugli nem elhanyagolható támogatásával. Nem mindegy, h. a valóságot milyen irányultságú orgánum tükrözi a híreket keresőnek.

Régebben ledöbbentettél. De már világos a figurád. Annyira, hogy simán utánozni tudnám. Ha lenne kedvem hozzá.

Helyesen dodólipsinél: anál...

És zsidóként muszlim kanok exportján szorgoskodni az micsoda Dódókám? Hívhatjuk azt öngyilkos kreténségnek?

Nincs ellentmondás. Fehér, férfi, a többit mondjuk ne firtassuk. Valahol magánügy.

A napokban a Szecskában egy katolikus ismerősünk csatlakozott a beszélgetésünkhöz. Annak középpontjában a Jewish Agency azon jelentése állt, amely szerint 2019-ben Európából kb. 33!!!! EZER zsidó települt haza Izraelbe a növekvő antiszemitizmus miatt. Aminek első számú gerjesztője az európai baloldal., az a baloldal, amely Izrael legfőbb ellenségévé is vált. Az elemzés arról szólt, hogy szép csendben kiürül Európa, már ami a zsidóságot illeti. Ez bizonyára sokaknak örömet okozna, különösen, ha a zsidó mucsát megtestesítő niedermüllerre gondolnak. S honnan mennek legtöbben, hát Franciaországból, Németországból és Angliából.

Miközben erről beszélgettünk, az említett ismerős megjegyezte, hogy: " Ti miért izgultok ezen, Ti deklaráltan kizárólag zsidónak valljátok magatokat, s nem magyarnak, Ti önmagatokat zárjátok ki naponta a nemzetből." Hát jól összevitatkoztunk, sűrűn idéztem Köves Slomót is, már ami a kettős identitás kérdését illeti.

S most jön egy niedermüller, aki újabb érvet, tényeket ad az antiszemiták kezébe, újra szítja az antiszemitizmust. felosztja a társadalmat keresztényekre és nem keresztényekre, pejoratív éllel. Mi ez, ha nem náci ideológia, zsidó fordításban? nekünk lehet keresztényezni, nekik nem lehet zsidózni, mert az bűn?

A TEV nagyon helyesen védi a zsidóságot a közéletben megnyilvánuló antiszemita megnyilvánulások ellen, de a nem zsidó honfitársaink részéről is megfogalmazódhat hasonló elvárás, az őket ért sérelmek okán. S ez már valóban törvénybe ütköző uszítás. Hétfőn lép az ügyészség, vagy a kormány?

Gyurcsány bocsánatot kér a nem zsidóktól?

Még annyit, hogy tudom, hogy ez csak egy filosz fanyalgása, de már elegem van a minden oldali gyűlölködésből, a minden oldali hübriszből, abból, hogy hallgat a mindkét oldali értelmiség, illetve csak a gyűlölet magasabb fokozatra kapcsolását szolgálja. Nincs sebeket gyógyító, a sérelmeket kibeszélő, orvosló, az egymás értékrendjét kölcsönös tisztelettel elfogadó párbeszéd.

Most emlékeztünk Auschwitz, a holokauszt borzalmaira, nem volt elég a borzalmakból? Nem tanultunk belőle, nem lehet békességben élni? Ez itt egy gyönyörű ország, haza, értékes emberekkel, kultúrákkal, jobban meg kellene becsülnie mindenkinek. Talán itt is mindenkinek saját magán kellene elkezdenie gyűlöletmentesen élni, megszólalni.

A Neokohn az új Jobbik vezér nyilatkozataiból idéz: "....a Jobbik nemzeti keresztény és konzervatív párt."

S persze Orbánt 22-ben csak koalícióban lehet majd leváltani. Niedermüller mit gondol vajon arról, hogy 22-ben ezekkel a keresztényekkel kell majd szövetkeznie, s fordítva is, mit gondolnak a jobbikos szavazók erről a szövetségről?

Jakab: "Én Gyurcsány Ferenccel nem tudok közösséget vállalni..." S az eddigi közös szereplések, jelölt állítások, s mi lesz 22-ben, amikor a csata egy az egy ellen fog zajlani? Niedermüller fogja majd be az orrát, meg a DK a keresztény jobbikosok miatt, vagy a végén a DK is megalakítja az MSZP-hez hasonlóan a maga keresztény tagozatát, s Feri bocsánatot kér Szűz Máriától?

Egy kis közéleti humoreszk DK és Jobbik kiadásban.

Én ennyi értelmet nem feltételezek náluk.

De értjük! Niedermüller kollektív bűnösséget tulajdonít egy, születéssel kapott külső jegyek, nem és vallás által azonosítható csoportnak. Pontosan úgy, ahogyan a nácik tették a zsidókkal. Aki ezt védeni próbálja, az csak magát minősíti.

Niedermüller igazi rasta testvér, elég egy pillantást vetni rá.

Gratula azoknak, akik ezt a faszt megválasztották.

Nem a zsidókról írtam, hanem a baloldalról. Azért túlzás egyenlőségjelet tenni a kettő közé.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés