Nem vagyok Fidesz-szavazó, sőt kifejezetten utálom ezt a rendszert

2020. január 26. 12:21

Lovasi András
Facebook
Dézsi Csaba András személyében egy rendkívül segítőkész, okos, toleráns embert ismertem meg, egy igazi nagybetűs Orvos.

„Úgy látszik, szűkszavú voltam a győri videóban, akkor bővebben is:

Dézsi Csaba Andrást kb. 15 éve ismerem, mint rockzenét kedvelő ember sokszor megfordult a győri koncertjeinken, személyében egy rendkívül segítőkész, okos, toleráns embert ismertem meg, egy igazi nagybetűs Orvos. Ha minden politikusunk ilyen lenne, egy sokkal jobb világban élnénk, függetlenül attól milyen színű a zászló, ezért amikor megkért erre a kiállásra, egyből igent mondtam, hiszen minden igaz amit állítottam.

Nem vagyok Fidesz-szavazó, sőt kifejezetten utálom ezt a rendszert amiben élünk de frontharcos sem vagyok, aki mindenre lő ami a túloldalon mozog. Ott is vannak jóravaló, jóakaratú emberek, persze nekem is úgy tűnik, hogy egyre kevesebben (lsd. Fidesz-árvák), de vannak. Csaba ilyen, ráadásul biztos vagyok abban is, hogy nem fogok csalódni benne. És olyanok is kevesen vannak. Ezen az oldalon is.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 160 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nagyon durva, ami ott megy... a 444 kommentszekció kvázi bezárásával még intenzívebba belterjes őrjöngés.

Magyarázza már el valaki, hogy mit jelent a "Fidesz-árva" meg a "NER-árva" kifejezés!
Ez a választások után a kondértól eltávolított csinovnyik vagy mi?

Balfasz vagy. Gyáva kis szar.

Ide figyelj, Lovasi.
Ne tartsd magad valamiféle nagy embernek, csak azért, mert vállalod önmagad.
Ennek ugyanis így kellene lennie minden normális magyarnál.
Ez a minimum, ezért szült anyánk erre a világra...
De van egy olyan érzésem, nálad ez volt az utolsó őszinte töltény, hiszen utálod ezt a rendszert, amely 9 év alatt feltámasztotta a tetszhalottat, amit Magyarországnak hívnak és amibe te is mérget csepegtettél nem egyszer, sokszor...

"Két és félszeresére nőtt a helyi termelői piacok száma a kormány támogatásainak köszönhetően. A helyi termelői piacok száma 2012 és 2019 között a két és félszeresére, 117-ről 298-ra emelkedett "
"Közel 300 termelői piac működik az országban, ami két és félszerese a 2012-es szintnek. A helyi termelői piacok száma ugyanis 2019-re 117-ről 298-ra emelkedett. A kormány még 2012-ben határozta meg jogszabályi keretekkel a termelői piac fogalmát. Erre azért volt szükség, hogy a vidék saját erőforrásaira támaszkodva erősítse önállóságát, növekedjen a munkaerő- és népességmegtartó ereje. A rendelkezés értelmében a termelői piacok a kereskedői piacokhoz képest könnyített feltételek mellett üzemelhetnek, azzal a kikötéssel, hogy ezeken a piacokon kizárólag kistermelők értékesíthetik a saját gazdaságukból származó mezőgazdasági és élelmiszeripari termékeiket."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés