Feloszlatta magát a békéscsabai Jobbik

2020. január 26. 17:02
A helyi csoport volt elnöke reméli, hogy a párt egyszer majd visszatalál az eredeti útra.

Feloszlatta magát a békéscsabai Jobbik, és valamennyi tag kilépett a pártból – számol be a Pesti Srácok.

A helyi csoport volt elnöke reméli, hogy a párt egyszer majd visszatalál az eredeti útra. Megérkezett az első alapszervezet-oszlatás a gyurcsányista vonal győzelmével végződött kongresszus után.

Kedves Barátaim, Ismerőseim, volt Tagtársaim! Tájékoztatni szeretnélek benneteket, hogy 12 év után, a mai napon feloszlattuk a Jobbik Magyarországért Mozgalom Békéscsabai Alapszervezetét a jelenlévő tagok egyhangú szavazatával, és mindannyian kilépünk a pártból is. Ezt a döntést a tegnapi tisztújítás semmilyen módon nem befolyásolta, mert az elhatározás már jóval előtte megszületett, viszont nem szerettük volna, hogy a feloszlatás híre bármilyen módon befolyásolja a tegnapi szavazások kimenetelét.

Barátsággal távozunk. Köszönetünket fejezzük ki a Jobbik mindazon vezetőjének, tagjainak és munkatársainak, akik a 2008. márciusi megalakítása óta segítették a munkánkat, bajtársaink, barátaink voltak. Bízunk abban, hogy a párt visszatalál arra az útra, amelyen egykor közösen elindultunk! Ehhez kívánunk tiszta lelkű, bölcs vezetőket, akiknek a Haza sorsa fontosabb a saját karrierjüknél, és ezáltal képesek lesznek a »nemzeti ügy« valós képviseletére!

A közleményt Kocziha Tünde, az alapszervezet volt elnöke jegyezte, aki egyúttal leszögezte, nem a Jakab Péter és csapatának győzelmével végződő tisztújító kongresszus miatt döntöttek így.

Összesen 33 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az egyetlen következetes "jobbikos" lépés. A pártjuk a jelenlegi állapotában szétesésre van ítélve. Csak a felbomlás sebessége kérdéses.

Udvarias elbocsátó szép üzenet, de vissza már soha nem fognak fordulni.

Na igen, nincs nagyon mit mondani.

GAME OVER

Azért, hogy alulról súrolják.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés