Megérkezett a Jobbik elnökválasztására a wellnesskirály ózdi polgármester

2020. január 25. 12:55
Az Informátor stábja Janiczak Dávidot faggatta a Bástya elvtársi fürdőzésről.

Ahogy korábban mi is megírtuk, pár hete műszaki bejárásnak álcázott privát fürdőzést tartott Ózd jobbikos polgármestere és kísérője a város uszodájában, ami miatt a vendégeknek korábban el kellett hagyniuk a fürdőhelyet. 

Az Informátor stábja most a Jobbik tisztújítására érkezett Janiczakot faggatta arról, hogy mennyire tartja elfogadhatónak ezt a „Bástya elvtársi stílust”. Az ózdi polgármester „a Habony-média kitalációjának” nevezte az esetet, szerinte a felvételeken csak az látható, ahogy olvas az uszodában. Janiczak Dávid végül érdemi válasz nélkül hagyta ott az Informátor stábját.

 

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nemtom, de az én képernyőmbe belelóg egy tetemes hír tv-s mikrofonszivacs.

tapsi-tapsi: Köszönjük a zsurpubi cáfolhatatlan igazságbeszédét és az index tökéletes, a meg cáfolhatatlanság csillagos egét verdeső, tényfeltáró munkáját. Meg is hozza gyümölcsét az elkövetők életében, és szépen megalapozza a negyedik kétharmadot.

De még ezen ékes újságírás sem képes elkendőzni a Jobbik politikai felhozatala csillámos ígéreteit. A te mozgalmad emberei az ország szellemi és erkölcsi élvonala.

De ami a legsúlyosabb és Janiczák be is ismerte, az az, hogy 300.000 forintos kedvezményt vontak meg a szülő anyáktól, minden értesítés nélkül. Ez pedig azért volt szükséges, mert az önkormányzati működés drágult. Íme, az ellenzéki "összefogás" ára, melyet a lakosság fizet meg.

Reális forgatókönyv.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés