A DK az alábbi témák feldolgozását javasolja a fideszes megmondóembereknek

2020. január 24. 12:12

Demokratikus Koalíció
MTI-OS
Stefka István, a Kádár-rendszer kitüntetett belügyi tudósítója saját, Pesti Srácok nevű portálján beszélt arról, hogy Ausztrália erdejeit a klímavédelmi aktivisták szándékosan gyújtották fel, hogy így okozzanak klímavészhelyzetet.

„Stefka István, a Kádár-rendszer kitüntetett belügyi tudósítója saját, Pesti Srácok nevű portálján beszélt arról, miszerint Ausztrália erdejeit a klímavédelmi aktivisták szándékosan gyújtották fel, hogy így okozzanak klímavészhelyzetet. A Demokratikus Koalíció az alábbi témák feldolgozását javasolja a realitásokkal szembenézni képtelen fideszes megmondóembereknek, hogy addig se az egészségügy válsághelyzetével, az oktatás állapotával vagy a klímaváltozás valóságával kelljen foglalkozniuk:

- A Fidesz szándékosan verte meg magát október 13-án, hogy így bizonyítsa be az ellenzéki városvezetők alkalmatlanságát;

- a gyöngyöspatai roma gyerekek maguk kérték a szegregációjukat, hogy erre hivatkozva pereltessék brüsszelitákkal a magyar államot;

- Mészáros Lőrinc minden reggel azért imádkozik felcsúti házioltára előtt, hogy végre ne ő nyerjen egy közbeszerzést, de Fortuna istenasszony makacsul üldözi őt a szerencséjével;

- a Tarlós vezette közgyűlés direkt rendelt új és rozsdásodó metrókocsikat többszörös áron az oroszoktól, hogy így álljon bosszút az elmúlt 40 évért;

- a független és alternatív színházak maguk utasították vissza többször is a bőkezű állami támogatást, mert igazi művészet csak szenvedésből és nélkülözésből születhet.

Reméljük, bőven sikerült ellátnunk munícióval a mindenkor éles szemű és bátor tollú, megalkuvást nem ismerő publicistát.”

Összesen 81 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A "DK" az egész ellenzékkel együtt győzelmet hazudott magának októberben és azóta / eben a közleményben is /, holott most már számos ellenzéki újságíró is felhívta már erre a figyelmüket. Szóval, a "DK" hallgasson a baloldal megmondóembereire...

A dékások nem olvassák az ausztráliai sajtót? Netán nem tudnak angolul?

"The NSW Police Force has taken legal action against more than 180 people for bushfire-related offences since late last year.

Numerous bush and grass fires have impacted the state, claiming the lives of 18 people and destroying hundreds of millions of animals and livestock, thousands of homes, and more than 4.9 million hectares of land, so far this bushfire season.

Since Friday 8 November 2019, legal action – which ranges from cautions through to criminal charges – has been taken against 183 people – including 40 juveniles – for 205 bushfire-related offences."
https://tinyurl.hu/WTCt/

Schiffer sem olvassa az Ausztrál lapokat.

https://www.youtube.com/watch?..

Komolyan mondja a demisz titkár

"
Gyurcsány lenyúlt egy lakást, de akár vissza is adhatja

Kovács-Angel Marianna
Kovács-Angel Marianna
újságíró. 2014. 12. 17. 11:16

Két hónap szolgálat után megtartotta a Demisztől kapott lakását a fiatal Gyurcsány Ferenc.
Korábban a témában:

Egyre kevesebbet alkudhatunk a lakások árából

1989-ben Gyurcsány Ferenc úgy hagyta ott a KISZ utódszervezetét, a Demiszt, hogy az onnét kapott lakást megtartotta – írja a cink.hu.

Az Ifjúsági Magazin egy 1989-es számában közöltek interjút a későbbi miniszterelnökkel. Gyurcsány ebben elmondja: azért lépett ki a Demiszből (a KISZ utódszervezetéből), mert a többpártrendszer közeledésével nem érezte életképesnek azt. Ezzel nem is lenne gond, csakhogy kilépése előtt mindössze 2 hónapig volt a tömörülés elnöke, szolgálati lakását viszont megtartotta rövidke pályafutása után.

A beszélgetésben megemlíti: gondolkodott, hogy visszaadja-e a lakást, végül annak megtartása mellett döntött. Hozzátette: ha politikai csatározások középpontjába kerülne az ingatlan, döntése ellenére visszaadná azt."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés