Nyest zuhant a nézőkre a Miskolci Színházban

2020. január 23. 16:52
A kistestű ragadozó a padlásról zuhanhatott a nézők közé.

A Miskolci Nemzeti Színház szombati táncelőadásán váratlan meglepetés érte a nézőket, amikor a levegőből közéjük esett egy nyest – írja a boon.  Szerencsére a nézőtéren nem alakult ki pánik a váratlan vendég érkezése miatt. 

Nagyon büszkék vagyunk a nézőinkre, mert nem alakult ki pánikhangulat” – tudtuk meg a portál a Miskolci Nemzeti Színháztól. „Olyannyira, hogy a fellépők is csak az előadás végén értesültek a kis közjátékról. Ráadásul a közelben ülők egyből bekapcsolták mobiltelefonjaik világítását, hogy segítsenek munkatársainknak minél gyorsabban kézre keríteni a betolakodót, amit később a Régiposta utcán szabadon engedtünk. Ezúton is köszönjük nézőink megértését. Természetesen átvizsgáljuk az egész padlást, hogy a későbbiekben ne kerülhessen sor hasonló malőrre.”

A történet itt nem ért véget, ugyanis a közösségi oldalakon később megjelent egy hír, miszerint a közeli mélygarázs parkolóőre talált egy rossz állapotban lévő nyestet. Elhelyezte egy dobozban, és a Mályi Madármentő Állomás munkatársait hívta segítségül, akik éjfél után néhány perccel meg is érkeztek.

Lehoczky Krisztián, a madármentő állomás vezetője saját közösségi oldalukon, vasárnap reggel kilenc óra körül számolt be arról, hogy a szőrmók – ami nagyon rossz állapotban került hozzájuk – sajnos a gondos kezelés ellenére sem maradt életben.

(nyitóképünk illusztráció)

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ellenzéki nyest volt.

Biztos földobta az előadást.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés