Lázár János nem nyugszik

2020. január 22. 21:42

Márki-Zay Péter
Facebook
Sajnálom, hogy Lázár János ilyen alantas módszerekkel igyekszik a vásárhelyiek bizalmát visszaszerezni.

„Lázár János helyi médiája terjedelmes riportban mentegetőzik és támad valótlanságokkal az egész várost felháborító vasárnapi fiaskója után.

Véletlenül éppen a mai nap egy váratlan látogató érkezett hozzám a városházára: Bessenyeiné. Na nem a vasárnap botrányt okozó B. Élthes Eszter, a színészóriás negyedik felesége, hanem a vásárhelyi születésű művész egyik öccsének özvegye, Bessenyei Ottóné. Kedves figyelmesség volt részéről a látogatás, megmutatott néhány családi emléket és egy könyvet, amiben egy, a férje és B. Élthes Eszter közötti 2005. januári levélváltás is szerepel – az ennél sokkal pozitívabb hangvételű dedikáció mellett.

Sajnálom, hogy Lázár János ilyen alantas módszerekkel igyekszik a vásárhelyiek bizalmát visszaszerezni, de a sajtóhadjáratára válaszul szeretném megerősíteni az alábbi tényeket:

Lehet, hogy korábban az özvegy és ő ketten döntötték el, kit ismernek el a város művészeti díjával, idén azonban nem én, hanem a teljes közgyűlés döntött, a fideszes képviselőkkel együtt. A zárt közgyűlés jegyzőkönyve és hangfelvétele bizonyíték a Lázár-csapat hazugságaira: teljes egyetértésben döntöttünk, sőt, szívesen elárulnám Önöknek, hogy ki vetette fel, hogy az országos kategóriában (amire B. Élthes Eszter jelöltje Nemcsák Károlyt volt) idén ne osszunk díjat – de ezt sajnos a zárt közgyűlés szabályai miatt nem tehetem meg...”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csakugyan "az egész város"?...

Az özvegy azt kérte, ne használják politikai haszonszerzésből a férje nevét.

Ha egyszer valaki azt hazudta, hogy az amerikai kulugy meghívására megy az USA-ba....... Azt sem hiszem el neki, ha kérdez valamit.
A vérbírókat listazni akarja........
Pénzt koldul a vesztes pereire......

Undorító és elképesztő, amikor valaki mások családi szennyesét használja fel saját politikai céljaira. Ha én hódmezővásárhelyi lennék, most szégyenkeznék a városom miatt.

Ez a kormányprogramotok is! Mindegy nektek, hogy árt az országnak, a lényeg, hogy az ellenkezője legyen annak, amit a fidesz tesz! Agyhalottak!

Csaltatok, ebben egészen biztos vagyok. rendesen készültetek a betelepült szavazatokkal, külföldiekkel megszerezni az ikonikus helyeket!

Ez egy tolvaj és nem a mi Dodónk! Ennyire hülyének néz bennünket, azt hiszi, hogy olyanok vagyunk, mint ők, hogy mindegy, hogy mit mond, mi megyünk utána, mint a birkák!

Ezek már régóta, vagy soha nem is voltak képesek gondolkodni! Agyhalottak!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés