Nemi erőszakkal gyanúsítanak egy szomáliai férfit Budapesten

2020. január 22. 12:51
A férfi a gyanú szerint azzal csalta áldozatát a VII. kerületi parkba, hogy elszív egy marihuánás cigit.

Őrizetbe vett a rendőrség egy oltalmazotti státuszban Magyarországon élő 30 éves szomáliai férfit, aki a gyanú szerint megerőszakolt egy nőt hétfőn Budapesten – tette közzé a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán. A rendőrség honlapján megjelent közlemény szerint a 25 éves nő és barátnője utóbbi sikeres államvizsgáját ünnepelte egy erzsébetvárosi szórakozóhelyen, és megismerkedett két férfivel. A két nő a szórakozóhelyről hajnalban külön indult haza. A sértettnek az egyik férfi felajánlotta, hogy elkíséri, majd a Kéthly Anna téren lévő parkba csalta, azzal az indokkal, hogy elszív egy marihuánás cigit.

A parkban a férfi szexuálisan közeledett a nő felé, de ő ezt egyértelműen elutasította. A férfi ezután erőszakossá vált, többször megütötte, befogta a nő száját, megerőszakolta, utána pedig elvette a telefonját is – írták.

A sikoltozást hallva egy amerikai férfi a nő segítségére sietett, de a szomáliai férfi őt is megtámadta, többször megütötte, megrúgta, majd elfutott. Az amerikai férfi értesítette rendőröket, akik aznap délután a VIII. kerületi Teleki téren elfogták a támadással gyanúsítható férfit.

A férfit szexuális erőszak, kifosztás és súlyos testi sértés kísérletének, valamint kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. A férfi a bűncselekmény elkövetését nem ismerte el – olvasható a közleményben.

(MTI)

Összesen 85 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A homár telhetetlen Dodónknak ez a hír egy elpazarolt patronról szól...

Valószínűleg ez volt a szándék, vagy el is szívták, de akkor az áldozat is büntethető lenne, amiből gondolom, ki akar maradni, illetve a rendőrök sem akarják belekeverni, gondolom ezért a furcsa fogalmazás.

Egy olyan homárnak, mint te, nem mindegy mi volt egy hetero buliban?

Most akkor jöjjenek a migránsok, vagy ne jöjjenek?
Mégsem álprobléma? Jobban szeretnéd, ha 1000x ennyi lenne itt, és napi 20-30x erőszak?
Nehéz a libsi lét, az a fránya kognitív disszonancia.

Természetesen nem a lány volt a hibás, de sajnos nem csak migránsok erőszakolnak meg nőket, mert akkor nagyon alacsony lenne az áldozatok száma...

Milyen 10 ezerről beszélsz???
És ki beszél importról???

Ja......képzeld el, ha néger lennél, és rasszista, mennyire utálnád magad! :))))))))))

Igen. És ez tényleg nem vicc!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés