Magyar Nemzet: Kirúgták a 168 Óra álhírterjesztő újságíróját

2020. január 21. 22:08
A miskolci kórházban történtekkel kapcsolatos cikk hamis információkat és rágalmazásokat is tartalmazott.

Kedden megszüntették a 168 Óra újságírójának munkaviszonyát, aki a lapvezetés engedélye nélkül tette közzé a hetilap online felületén a Kivették Adrienn petevezetékét a miskolci kórházban, de ezt csak három évvel később, mástól tudta meg című cikket – írja a Magyar Nemzet. 

A cikk amellett, hogy számos fals információt tartalmazott, rasszizmussal rágalmazta Nagy Gábort, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kórház orvosigazgatóját. A lap főszerkesztője, Rózsa Péter hétfőn még nem gondolta, hogy helyesbítést kellene közölniük, vagy elnézést kérniük a félretájékoztatásért, mivel annak közlésekor még nem állt rendelkezésükre minden információ az ügyben. A cikket végül a nagy médiavisszhang miatt távolították el az oldalról, a kórházzal pedig felvették a kapcsolatot.

Összesen 77 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Akkor most Bangónéval mi lesz? Őt nem rúgják ki? Ő ugyanis habzó szájjal terjesztette ezt a történetet.

Válaszok:
kalotaszeg | 2020. január 22. 7:13

Bár a cikket a 168óra törölte, de a Google a címet és az eredeti linket megőrizte, ahol egy szerzői név is szerepel.

168ora.hu › itthon › miskolc-no-korhaz-mutet-petevezetek-feljelentes...

Kivették Adrienn petevezetékét a miskolci ... - 168 Óra
https://168ora.hu/
Kivették Adrienn petevezetékét a miskolci kórházban, de ezt csak három évvel később, mástól tudta meg. 2020. január 17. 13:20 - szerző: Kun J. Viktória

Ha el akarod olvasni, ezen a linken eléred.
https://tinyurl.hu/UAll/

Szerintem ami ebben a témában történt az nem a szabad véleménynyilvánítás körébe tartozik, hanem súlyos bűncselekmény. Ezért nem a 168Órával szemben, hanem az összes médiával szemben el kellene járni, akik a cikket ellenőrzés nélkül átvették, részben, vagy egészben megjelentették.

Kuncimanci - ez nagyon félresikerült, és egyre szánalmasabbak az izzadtságszagú, magyarázkodó csoki-kenegetéseid.

Remélem, Bangóné marad! Ő a fidesz csodafegyvere.

Reméljük, hogy ellenkező hatása (is) lesz: 1. mobilizálja a passzív normális többséget; 2. elriasztja a normálisabb, értelmesebb ballib "elitet", akik őszintébben (le)sajnálják a cigányságot; 3. a kormány tüzetesebben kommunikálja a cigányintegráció sikereit; 4. a szervezett cigányság is kiveti magából a ballib agitátorok által felhergelt megmondóembereket; 5. egyre nyilvánvalóbbá válik az ellenzék mocskos módszere és bizonyos fazonok ellehetetlenednek - egymásnak esnek, elintézik önmagukat.

6. A miskolciak meg magukba szállnak és fontolgatják, hogy tényleg jó lesz-e nekik a maszopos klikk, amit beválasztottak a városházába.

7. és ez a legfontosabb: Fény derül a korház körüli botrányos áskálódásokra és kitudódik, hogy ki áll az ármánykodás mögött.

8. Fény derül a magukat jogvédőnek álcázo bolsevik retkek módszertárára, akik átlátszó, konstruált rasszizmus-perrel torpedózzák a kórházat, és nem csak Miskolcon ügyködnek.

A "kártérítés"-bizniszt, ami a törvénykezés és jogállam cinikus megcsúfolása, következetesen le kell állítani.

Vélhetőleg a 168-as "újságíró" is érdekelt a bizniszben.

és három napig fenthagyják, azzal a magyarázattal, hogy "még nem derült ki, mi is történt"?!

Na, ezek ilyenek. Az ügyészetet kergetném rájuk, és felülvizsgálnám, hogy ezt üzletmodellként kinek a megrendelésére csinálják, kik az "informátorok" és a megrendelők.

Olvass a hvg-s cikkek alatt hozzászólásokat. Frocsognek a gyűlölettől és minden ballib hazugságot gondolkodás nélkül elhisznek. A ballib média nagyon belehúzott a gyűlöletkeltés be.

Pontosan erre gondolok, megtoldva azzal: jobb helye és több pénze lesz, mint a 168-nál.
Sőt, pár hét, hónap és ikon lesz a debil-ballib oldalon.
Amit megint pénzre vált.

Addig, míg nincs megfelelő Btk. megfogalmazás, ill,. míg a bíróságnak nincs az igazságszolgáltatásra megfelelő értelmezési kerete, addig csak züllik az ország és így mindenki, aki itt él.

Én néhány ballib oldalt olvasok. Én az index től undorodom.

A médiavisszhang miatt vették le az oldalról, ez a cinizmus és pofátlanság elegye. Remélem, elveszik a kedvüket a józan határok túllépésétől.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés