A cenzúra gyengéd bája

2020. január 17. 18:26

Aristo
Aristo
Kényszerítenének, hogy az újbeszélt használjuk, mert akkor a problémákat nem hogy megoldani, felvetni sem tudjuk többé.

„Ha megnézzük a dolgot, azt látjuk, hogy nem más történik, mint meg akarnak egy új nyelvre tanítani bennünket, digitális nádpálcával, ha másképpen nem megy. Cukorhegyi a fejünkre nőtt. Kényszerítenének, hogy az újbeszélt használjuk, mert akkor a problémákat nem hogy megoldani, felvetni sem tudjuk többé. Úgy vélik, ha ez sikerül, akkor mi is pont olyan hülyék leszünk, mint ők, és például délutánonként önként rendezünk buzifelvonulást a nappaliban. 

Ha visszatekintünk a cenzúra változatos történetére, azt látjuk, hogy egy közös van minden cenzúrában: sohasem sikerült elfojtani az ellenvéleményeket. Valójában még a Szovjetunióban sem, pedig ott nem harminc napokat, hanem harminc éveket osztogattak a nekik nem tetsző beszédért. És mégis.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Brave new world.

Az egyébként a valóságnak csak egyik fele, hogy gépek cenzúráznak.
Ambrózyt, és általában a jobboldali megmondóembereket tengeren innen és túl hiperaktív húsvér emberek feljelentései (egy gombnyomás) után, algritmusok alapján szórja ki a gép: ha több feljelentés érkezik egy posztra, akkor már esélyes. A baloldal, bár állandóan Oroszországra (Putyinra) és a jobboldalra tereli a gyanut, nagyon hatékony denunciáns. Leginkább a germán és skandináv országokban.

Ez tény.
A leginkább senki nem használja.

A baloldal, bár állandóan Oroszországra (Putyinra) és a jobboldalra tereli a gyanút, nagyon hatékony denunciáns. Leginkább a germán és skandináv országokban.

Ezekben az országokban tombol a feketeinges, verekedő szélsőséges "antifasizmus", igazi vallásos energiával vadásszák le az osztályellenséget. Olyan eszelős hévvel nyüzsögnek, mint az árja, hitlerjugendes nagyapáik. És szinte olyan hatékonyan.

Mindenesetre szorgalmasabbak, mint a mi keleti dísz-bolsevik utánpótlásunk, szívósabbak és szerényebbek, megelégszenek a mozgalmizmus csatornarendszerével, nem vágynak EP képviselői bársonyszékre meg hasonló kényeztetésre.
Ja: és szivesen múlnak ki a sáros terepen, szenvedélyes ágyútöltelékek.

Szánom őket, mert brutálisan meg vannak vezetve.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés