Még mindig keresik Gréczy utódját a DK-nál

2020. január 16. 13:17
A Magyar Nemzet szerint még arról sem tudni sokat, miként segíti ezután pártját az Országgyűlésből távozni kényszerülő politikus.

Egyelőre még a pártja sem tudja, ki lesz a szexbotránya miatt parlamenti mandátumáról lemondani kényszerülő Gréczy Zsolt utódja r értesült a Magyar Nemzet. A DK sajtóosztályán a napilap érdeklődésére csupán annyit közöltek, hogy a kérdésről várhatóan január végén, február elején dönt a párt elnöksége, ám a lehetséges jelöltről vagy azok köréről nem tudtak tájékoztatást adni.

Csak annyi biztos, hogy Gréczyt csak olyan válthatja az Országgyűlésben, aki szerepelt a párt 2018-as országos listáján, ennélfogva a sajtóosztály határozottan cáfolta azokat a találgatásokat is, miszerint Kálmán Olga útját készítenék elő a törvényhozásba.

Arról a gyurcsányi ígéretről, miszerint a történtek után Gréczy „más körülmények között” fogja majd segíteni pártját, a DK csupán annyit közölt a sajtóosztályán keresztül, hogy mivel egykori képviselőjük korábban újságíró, illetve szövegíró volt, a párt kommunikációjával kapcsolatos feladatokat láthat el ezentúl.

Ismeretes, a politikusról pornográf felvételek kerültek nyilvánosságra, emiatt önként távozott az Országgyűlésből még tavaly decemberben.

(Mandiner)

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés