Ostoba módon hazudozik Gyurcsányné!

2020. január 14. 11:15

Kovács András
Facebook
Dobrev implicite azt jelenti ki, hogy a DK magasról tesz a vidéki Magyarországra.

„»Ahogy azt az EP-kampányban is számtalanszor elmondtam, a Demokratikus Koalíció azt akarja elérni, hogy a jövőben az uniós fejlesztési pénzeket ne a kormány, hanem közvetlenül az EU ossza el az önkormányzatok között« – többek között erről írt Dobrev Klára, alias Gyurcsánnyé legújabb bejegyzésében.

A DK EP-képviselője bár ismételten nagyon hangzatos kijelentést tett, de attól, hogy valamit 500-szor elmondunk, attól az még hazugság marad. Ahhoz, hogy az EU közvetlenül az önkormányzatokat finanszírozza ahhoz meg kellene változtatni az uniós alapszerződést. Az alapszerződés megváltoztatásához minden egyes tagállamban legalább a parlamenti képviselők kétharmadának a szavazata szükséges. Az utóbbinak jelenleg semmilyen politikai feltétele és esélye sincs. Jól látszik ez alapján, Gyurcsányné hazudik.

Azonban van itt egy másik probléma is. Dobrev azzal, hogy a városokat támogatná, azzal implicite kijelenti, hogy a DK magasról tesz a vidéki Magyarországra. Gyurcsányék tehát nem szeretnék, ha a városokhoz képest szegényebb vidék több pénzt kapna, mint a fejlett városok. Ez már csak azért is furcsa, mert az ellenzéki pártok, és Gyurcsányék naponta legalább három közleményt adnak ki arról, hogy soha nem látott mértékűvé vált a hazai szegénység mértéke. Világosan látszik, hogy a balliberális párt lemondott a vidékről és a szegényekről. Ezt eddig is jól tudtuk, most legalább ezt ki is mondták!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 82 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Itt van, aki nekiállt személyeskedő. Gondolom, érvek helyett. Ez azt bizonyítja, hogy alapvetően egyetértenek a cikkel.

Népszava. Ásít. Ha ennyire csak külső tényezőkön műlik a dolog, hogy lehet, hogy rendre az EU legnagyobb GDP növekedését produkáljuk, olyan országokhoz képest is, akik hasonló forrásokhoz jutnak hozzá? Hogyan lehet, hogy a 2008-ig tartó konjunktúrából a régióból csak mi tudtunk csőddel kijönni?

A tényekkel, amit állít, valahogy egyik idióta sem foglalkozik. A déká szemérmetlenül hazudik.

Nem, azt az eszdéesz csinálta, de már mondtam, hogy agyhalott vagy! Zombi módjára írogatod ide az ökörségeidet! Gondolkodni képtelen vagy!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés