Lehet ezt csinálni, csak ugyanaz lesz a vége

2020. január 14. 8:27

Hont András
Facebook
Az önhülyítést lehet fokozni, de inkább csorgasson mindenki a csuklójára egy kis hideg vizet.

„Felőlem lehet ezt csinálni, csak ugyanaz lesz a vége. Ez még egy tegnapi híradás arról, hogy a négyszázlelkes faluban 141-108 arányban nyert az inkább ellenzéki jelölt az inkább kormánypártival szemben (pro forma mindkettő független volt). Ma már a demokraták állócsillaga is posztolt, körülbelül olyan tartalommal, hogy Orosházától Esztergályhorvátiig az ország egy emberként mondja, hogy elég volt. (Orosházán az egyik körzetben ősszel szavazategyenlőség alakult ki, most az ellenzéki bő hét százalékkal előzte a kormánypártit - szavazatszámra mindkét jelölt visszaesett, ami egy fölfokozott, dacos hangulatban nem így szokott történni.)

Az előző ciklusban a releváns és pártpolitikailag is értelmezhető időközi választásokat olyan 2/3-1/3-arányban nyerte az ellenzék. Atomjobbos helyeken is nyertek, és részben én is bedőltem a tendenciának. Azt ugyan egy percig nem gondoltam, hogy az országgyűlésin legyőzhetik a Fideszt, de jóval szorosabb eredményre számítottam, főleg Hódmezővásárhely után. Azután lett, ami lett. Szóval lehet az önhülyítést fokozni, de szerintem tényleg csorgasson mindenki a csuklójára egy kis hideg vizet.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha már a New York Times is ír majd az "Orosházi csodáról", - ti., hogyan lehet autokrata diktatúrában túljárni az autokrata diktátor eszén - akkor kezdhetünk kirobbanóan röhögni...

Elszálltak az arcok Budapest után, főleg részeges Fletó hiszi magát már a hatalomban.

2022 még arrébb van.

Lárom már össze is raktad az ellenzéki 2/3-ot. Ügyes vagy!

Hont András e józan írása nem kelendő a balos propaganda-gépezet felületein.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés