A Fidesz kitart a Soros-szervezetek átláthatóságát célzó törvény mellett

2020. január 14. 17:09

Fidesz
MTI-OS
A törvény célja az, hogy átláthatóvá tegye, hogy mely civil szervezetek kapnak jelentős támogatást külföldről.

„Az Európai Bíróság főtanácsnoki véleménye ellenére a kormánypártok kitartanak a külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóságáról szóló törvény mellett, mert az Magyarország biztonságát szolgálja és a külföldről pénzelt bevándorláspárti Soros-szervezetek átláthatóságát növeli. A törvény célja az, hogy a magyar emberek számára is átláthatóvá tegye, hogy mely civil szervezetek kapnak jelentős támogatást külföldről. A törvényt már elfogadása után nem véletlenül támadta meg több bevándorláspárti Soros-szervezet, és jelentette be, hogy nem hajtja végre a törvényt és nem teljesíti adatszolgáltatási kötelességét a pénzügyi működéséről.

A törvényt 2017-ben fogadta el az Országgyűlés kormánypárti javaslatra és azt a kormány is támogatta, az ellenzék nem szavazta meg azt. A törvény bevezetését a magyar emberek is támogatták, az akkor lezajlott nemzeti konzultáción a válaszadók 99 százaléka támogatta bevezetését. A kormánypártok a magyar emberek akaratát érvényesítik és kiállnak amellett, hogy a törvényre továbbra is szükség van, mert  a Soros-hálózat milliárdokat mozgat azért, hogy keresztülvigye egész Európán a Soros-tervet, és bevándorlóországgá tegye Magyarországot is. A Soros-hálózat tevékenysége komoly nemzetbiztonsági kérdéseket is felvet, mert nemcsak a bevándorláspolitikát akarják befolyásolni, hanem a magyar választásokat is.  A bevándorláspárti Soros-szervezetek azonnal megtámadták a törvényt és a Momentum is aláírást gyűjtött ellene. A törvényt más civil szervezetek betartják és bejelentik, ha külföldi támogatást kapnak. A törvény miatt az előző brüsszeli bizottság indított pert Magyarország ellen.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 103 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aha...
Én másként látom. Soros-szervezetek Magyarországon: 121 darab
Ezek a Soros-NGO-k azzal, hogy Magyarország ellen alaptalanul uszítanak, vádaskodnak, feljelentenek, több, tíznél is több millió magyar polgár személyiségi jogait sértik meg.
Ezt, ha 365/1 dollár/12 millió magyart veszünk alapul:
ÉVENTE 4 MILLIÁRD DOLLÁR!!!
ENNYIT VESZNEK KI A SOROS-NGO-K A MAGYAROK ZSEBÉBŐL, ÉLÉSKAMRÁJÁBÓL.
10 ÉV ALATT 40 MILLIÁRD DOLLÁR!
Ezt előbb-utóbb valakinek ki kell fizetnie, a károkat rendezni kell.
És a visszafizetést a Soros-lotyókkal és Soros-stricikkel kell kezdeni.
Ők Soros után a második károkozóink.

Pedig az idén már kiadta az utasításokat Timmermansnak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés