Roger Scruton halott

2020. január 12. 20:53
Nagyon hálásnak érzem magam barátságáért és a bátorításért, amit kaptam tőle. Kérem az imáitokat érte és szeretteiért.

„Nagyon, nagyon szomorú, hogy arról kaptunk hírt: elhunyt rákban Roger Scruton. A részletekre még várunk, de kérem az imáitokat érte és szeretteiért.

Ezen a nyáron egy barátommal, Laurával meglátogattuk őt wiltshire-i birtokán. Interjút készítettem vele készülő könyvemhez arról, hogy a szovjet kommunizmussal szembeni ellenállás mit taníthat nekünk a korunkban felbukkanó puha totalitarianizmussal szemben. Sir Roger nagyon támogatta a könyv ötletét, s azt mondta nekem, hogy ez nagyon fontos munka lesz. Nagyon hálásnak érzem magam barátságáért és a bátorításért, amit kaptam tőle.”
 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 6 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Misét mondok érte, még a héten.

"a szovjet kommunizmussal szembeni ellenállás mit taníthat nekünk a korunkban felbukkanó puha totalitarianizmussal szemben"

Akkor is nagyon jó és fontos téma lenne, ha a mai puha totalitarianizmus kreálói nem a szovjet ideológiát követnék. (hamis dilemma, hogy látszólag ennek pont az ellenkezőjét mondják. A mai progresszív véleményformálók a nyíltan kommunista '68-asok vagy azok kineveltjei. A szovjetek se azt mondták, amit később csináltak, hanem azt, amit abban a korban "el tudtak adni")

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés