Határozottan állítom: Máté Gábor igazgató marad

2019. december 23. 10:32

Gy. Németh Erzsébet
Népszava
A Katona és az igazgató korrekten kezelte a zaklatási ügyet.

„Gondolta volna, hogy kultúráért felelős főpolgármester-helyettesként rögtön ennyire rázós helyzetbe kerül?

Elég kevés dolog lepi meg azt, aki olyan régóta politikus, mint én. Orbán Viktor képtelen elfogadni, hogy október 13-án elvesztette Budapestet és tíz megyei jogú várost. Pár hétig szerintem nem tudta eldönteni, hogy milyen irányba induljon el, majd kitalálta, hogy totális támadásba kapcsol. A színházak és a kultúra ügye volt szinte az egyetlen olyan bástya, amelyet még nem kebelezett be a kormányzat. Az összes terület letarolása után most ezt is megpróbálják.

Önök tudtak a kulturális törvénymódosításról? Egyes fideszes politikusok szerint tíz hónapja ötletelnek rajta.

Úgy látszik, nem egyeztetnek egymással a fideszesek, hiszen Gulyás Gergely kancelláriaminiszter és Kocsis Máté frakcióvezető közlése szerint a Katona József Színházban történt zaklatási ügy után született a javaslat. Én egyébként október végén értesültem róla.

November 19-én hozta nyilvánosságra Máté Gábor, a Katona József Színház igazgatója a zaklatási ügyet. Önnek szólt előtte?

Egy nappal előtte hívott fel. Akkor még nem nevezte meg Gothár Pétert. A Katonának 2017 óta van eljárási rendje, tudták, hogy mit kell csinálni. Amikor a sértett az igazgatóhoz fordult, akkor az eljárási rendnek megfelelően le is folytatták a vizsgálatokat. Egyetlen zaklatási ügy sem maradhat következmények nélkül, de az is biztos, hogy a Katona és az igazgató korrekten kezelte az ügyet. Épp ezért határozottan állítom: Máté Gábor igazgató marad.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 205 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igen. Ezt is határozottan állították

Ugye ugye? Gyé Erzsikéék még azt is mondták, hogy a Fideszt nem lehet legyőzni, mert ezért, meg amazért.....most meg milyen érdekes, mekkora lett a mellény.
Ez a nő is az egyik "kedvencem", bár ott szinte mindegyik egy külön szám. Őt meg mindig féltem, hogy egyszer hanyatt esik mert olyan büszkén áll, az orra az eget böködi, azon röhögtem, hogy mindig olyan volt, mint egy eminens, stréber úttörőlány. :)))

Persze, hogy maradhat, elvégre egy fajból valók vagytok, összezártok minden mocsokságnál. Rohadék bolsevik féreg.

"A Fidesz eddig sem adott egyetlen fillért sem a Katonának, meg másnak sem."

Állításod valót, ahogy mindig.

Katona József Színház:

igazgató: Máté Gábor

Állami támogatás: 383 millió 800 ezer
Többlettámogatás: 320 millió
Önkormányzati támogatás: 183 millió
Arány: 79,3% állami – 20,7% önkormányzati
https://index.hu/kultur/2019/1..

Megismételve

"A Fidesz eddig sem adott egyetlen fillért sem a Katonának, meg másnak sem."

Állításod valótlan, hamis, ahogy mindig.

Katona József Színház:

igazgató: Máté Gábor

Állami támogatás: 383 millió 800 ezer
Többlettámogatás: 320 millió
Önkormányzati támogatás: 183 millió
Arány: 79,3% állami – 20,7% önkormányzati
https://index.hu/kultur/2019/1..

Válaszok:
legyetek | 2019. december 23. 13:26

Mi mást várhatnánk egy GY. Némethtől?

Gy Német Úttörő és Máté Mókus Gábor oly vidám, mint egyik, meg a másik. Szinte nem is tudom,
hogy melyikük az úttörő és melyikük a mókus. Egyformán vidámak, na! Kb mint a Gréczy
NomenEstOmen bugyija.

Kár, hogy nincs itt Horn Gábor, aki meg tudná ítélni mekkora egy csapat ez!

Gy Németh Karácsony még el sem olvasta a pályázatokat, de már tudja, hogy Máté marad,
Dörner megy. Ha Dörner maradni akar az Újszínház élén, akkor személyesen nyúljon alá
a friss husikáknak, hogy bele tudjon símulni Dobrev Klára erkölcsi rendjébe.

"Pár hétig szerintem nem tudta eldönteni, hogy milyen irányba induljon el, majd kitalálta, hogy totális támadásba kapcsol."

A totális támadásban az összefogás pártjai voltak, vannak már 2010 évi országgyűlési választás elvesztése óta. Mindent támadnak és közben hazudnak. A mostani önkormányzati választás kampányában is hazudtak, ahogy Gyurcsány Ferenc a 2006 választás kampányában. Nem kellet fél év és kiderült: "másfél évig úgy kellett tenni, mintha kormányoztunk volna, ehelyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este; Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, amit mi csináltunk."
A kampányban arról regéltek, hogy sokkal olcsóbban fogják vezetni az önkormányzatokat, mint Tarlós István. Aztán mi volt az első? Növelték a vezetői létszámot, bért, vezető juttatásokat. Hol vannak azok a nagyszerű tervek amiről regéltek? Sehol.
Ha így folytatják egy év múlva az önkormányzati tulajdonú vállalkozások csődbe mennek, két év múlva pedig az önkormányzatok, miközben felélik a vagyonukat.

Ilyen önkormányzati munkával a Fidesznek 2022-ben nem kétharmada , hanem háromnegyede lesz. Ha rajtam múlna megszigorítanám a bejutási küszöböt és akkor be sem jutnának az országgyűlésbe.

A DáKó Párt meg jobban tenné ha hallgatna és dolgozna Budapest polgáraiért és nem a saját zsebüket tömnék, szervezve a sleppet. Egyes vezetőinek elég sok van a múltból a rovásukon.

Írod mindezt Grézcy korszakos fotóin felizgulva.

Az MSZP és a DK testvértpárt, mert mindkettőnek a logójában bent van az alsónemű és ami még benne van. Így Hadházy akár ki is cserélhetné a lovat a tábláján.

Kvótanő lenne Gy. Németh Erzsébet?

" 2002-ben pártja budapesti főpolgármester-jelöltje volt, ahol a szavazatok 13,17%-át begyűjtve harmadik helyen végzett. A 2014-es önkormányzati választáson Budapest XVII. kerületében a Demokratikus Koalíció polgármester-jelöltjeként 19,69% szavazattal második lett a fideszes Riz Levente mögött, aki 64,8%-ot kapott.

A 2019. április 6-án megkötött megállapodás értelmében az MSZP, a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd Magyarországért és a Momentum Mozgalom polgármesterjelöltje az XVII. kerületben, az őszi önkormányzati választásokon. Győznie most sem sikerült, második helyen végzett a fideszes Horváth Tamás mögött. 2019. november 5-én a Fővárosi Közgyűlés a humán területekért felelős felelős főpolgármester-helyettessé választotta."
Forrás: Wiki

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés