Válasz Gajda Péternek

2019. december 14. 13:48

Hadházy Ákos
Facebook
Polgármester Urat is megnyugtatom: nem Kispestet, sőt, nem is a pártját, hanem a korrupciót, az előre lezsírozott közbeszerzéseket támadom.

„Ellenzéki politikusoknak kutya kötelességük, hogy a Lackner-videó állításait valóban megvizsgálják. Ezért fontos a kispesti manipulált közbeszerzés vizsgálata is. Az indirekt bizonyíték is bizonyíték. A teljes kispesti közétkeztetést a BKV ELőre Fc 24 éves focistának kijátszó buliról a Magyar Hírlap kivételével egyáltalán nem ír a kormánypárti propagandagépezet :) Pedig amúgy ugrani szoktak minden gyanúra, ami az ellenzéket érinti és borzasztóan szeretik az ellenzék vitáit is felnagyítani...

De ami még ijesztőbb:

Szinte hihetetlen, de Gajda Péter kispesti Polgármester Úr a kommunikációs panelekben is hűen követi a Fideszt. Közzétett egy ugyanis egy „felháborodott” posztot, ami egy az egyben megegyezik azzal, mint amikor fideszes csalókat buktatok le (na jó: bevándorláspártisággal és sorosbérencezéssel nem vádol):

A Polgármester Úr szerint a teljes közétkeztetést egy 24 éves focistának adó ügyletet bírálók „KISPESTET RUGDOSSÁK”. Ugyanolyan sokat képzel magáról, mint a miniszterelnök, aki szerint akik az ő lopásaikat bírálják, „Magyarországot támadják” Hát nem – Polgármester Urat is megnyugtatom: nem Kispestet, sőt, nem is a pártját, hanem korrupciót, az előre lezsírozott közbeszerzéseket támadom.
Végtelenül unom, mert a trafikos Horváth Istvántól Orbánig százszor hallottam már a fideszes, hogy „dehát minden törvényes volt, papíron minden közbeszerzés szabályos volt”. Véleményem szerint ez az ügylet papíron sem volt szabályos, de hogy a valóságban Szekszárdig bűzlik, az egészen biztos. Mindenféle perrel fenyeget. Ebből persze ugyanúgy nem lesz semmi, mint ahogyan a Fidesz menetrend szerint bemondott peres fenyegetéseiből sem. A legtöbb esetben el sem indítják azokat, hiszen akkor még több részlet nyilvánosságra kerülne.. Az elmúlt 6 évben három (3!!) perben voltam alperes, abból az egyikben a hét perelt állításból egyetlen egyben vesztettem. Tessék elhinni, hogy itt sem fogok. Hogy miért? Mert mindig tényeket állítok, ezt tettem most is.
Ezzel szemben az is fideszes kríziskommunikációs módi, hogy az általam említett TÉNYEKRE egyáltalán nem reagálnak – sem a Fidesz, sem a Polgármester Úr. Van viszont egy kispesti kommunikációs innováció: forduljunk a fideszes Kormányhivatalhoz, hogy mondja meg, tiszta volt-e minden? :)

Megismétlem, amit a korábbi posztjaimban is. Elfogadom, hogy kartellező fidesz közeli cégek állnak a háttérben, de az önkormányzatnak bőven lettek volna lehetőségei ezt megakadályozni. Nem tették és emiatt CSAK három eset lehetséges: 1) nem kerestek megoldásokat, mert ők is részesültek a jóságból (a Lackner videó ezt sugallja) 2) buták megoldásokat keresni 3) nem mernek megoldásokat keresni. Sajnos mindhárom esetben alkalmatlanok a vezetésre. (A negyedik lehetőség, hogy tévedek és minden rendben van itt. )

Azt viszont üdvözlöm, hogy egyelőre nem írja alá a szerződést. Ehhez joga van, mint ahogyan más kerületekben a polgármesterek megtehették volna, hogy a parkolóórás maffiával nem írja alá a szerződést, hiába szavazza meg a fidesz és az ellenzék is - mint ahogyan ezt a szerződést is mindkét oldal megszavazta . De azt javaslom, ne a KORMÁNYHIVATALTÓL kérjen papírt arról, hogy minden jól ment, hanem a bíróságtól. Nem igaz ugyanis, hogy szerződéskötési kötelezettségük van csak azért, mert két kamu ajánlattevő be sem fizette a biztosítékot és aBKV focistájának ajánlata papíron rendben van. Akkor, ha ajánlatkérő szerint a közbeszerzés körülményei törvénytelenségre utalnak, nem köteles aláírni azt. Kérdezze meg tehát a bíróságot!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Megértem Ákos témaváltását. Eddig lelkesen felsorakozott az ellenzéki formációk, kezdeményezések, zászlóbontások mögé, ott volt az első sorban, ahol a a legtöbb forradalmárt éri az első sortűz, s a győzelem után is abban a hitben élt, hogy elvbarátainak még szükségük van a napi forradalmi hevületre, várfal mászásra, harci kiáltásokra, még Ő is kerék az önkormányzati hatalomváltások gépezetében, új barátainak még mindig szükségük van az egykori árulóra, még vihet szavazatokat, segítheti a kormányváltásra is készülő ellenzéket a közvéleményben a tiszta kezek letéteményeseként megjeleníteni, a lakótelepeken élő százezreket a Fidesz-ellenes napi gyűlöletfokozatban tartani.

Azt hitte, hogy a győzelem után is tovább lehet ütni a vasat, hogy a győzelem nem az új alkukötésekről fog szólni. Nyilvánvalóan nem ismeri a hatalomgyakorlás hétköznapi, mindenkori kompromisszumokon alapuló rendszerét, , minden párt mecenatúrája önálló hatalmi mozgásterét, a történésekre gyakorolt meghatározó szerepét, a mecenatúra közötti érdekátjárókat, s a nagy Varázsló, Feri énjét, taktikáját, stratégiáját.

Ákos még szőrén üli meg a lovat, kozákként kivont karddal rohan az ellenségre

Ma délelőtt a Klubrádióban kényszerült nyilvános visszavonulásra. Elmondta, hogy hát nem, akkor nem, nem ragaszkodik tovább a sportberuházásokat érintő népszavazáshoz. Ha Karácsony megegyezett, nincs mit tenni, kard vissza a hüvelyébe, egyedül nem futhat bele a kartácstűzbe. Mert lehet, hogy Karácsonyék, Gyurcsányék nem is akarnak igazán tovább harcolni, a további lapokat már a kétoldali üzleti szereplők rakosgatják az asztalon. Ákos meg veszélyezteti a nagyok játékát.

Talán mérgében, jelentéktelensége felismerésében fordult Gajda, a szocik korrupciója felé. Biztosítóként, nem kötnék Ákossal politikai életbiztosítást........aki nem veszi észre, hogy ma már nincs helye a küldetéstudatos barikádharcosoknak, aki nem ismeri fel saját politikai helyi értékét, szerepét, az bizony ilyen sorsra jut.

Ákos! De ne menj tovább, vonulj vissza vidékre, túl sokat tudsz új barátaidról, jobb a békesség, gazdálkodj.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés