Hatalmas állami támogatást kapott a fenekével festő norvég művész

2019. december 12. 16:18

Vegard Vinge az elmúlt 12 évben több mint egymilliárd forintnak megfelelő norvég koronát kapott kulturális támogatásként.

2019. december 12. 16:18

Nagy felháborodást keltett a nemrégiben napvilágot látott hír, miszerint Vegard Vinge, norvég művész több mint egymilliárd forintnak megfelelő norvég koronát kapott kulturális támogatásként az elmúlt 12 évben. A „művész” egyik ismertetőjegye, hogy a fenekébe dugott ecsettel fest.

A National File cikke szerint Vegard Vinge eddig is megosztó személyiségnek számított. Például egy 12 órás berlini performanszán a többi között azt lehetett látni, hogy a fenekéből festéket fröcsköl egy vászonra, majd a végbelébe dugott ecsettel festeni kezd, végül meghempereg az egészben.

Vegard Vinge „művészi performanszáról” ide kattintva nézhet videót, de tényleg csak saját felelősségre ajánljuk, mert erősen korhatárosak a képsorok.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
reflex2
2019. december 14. 10:56
A mozgássérülteket akarja felülmúlni? Irigyli talán, hogy ők is képesek valamit adni, szépet alkotni? Gondolom neki más a fogyatékossága, de azt senki sem irigyli tőle....
puszika
2019. december 13. 15:54
Ma ez a Nyugat! Botticelli forog a sírjában!!
Negue
2019. december 13. 12:50
Ugye, hogy igaz az, hogy a hülyeség végtelen? De azt nem gondoltam volna, hogy egyes országokban ehhez még állami támogatást is adnak?!
catalina9
2019. december 13. 12:48
Hatalmas állami támogatást kapott a fenekével festő norvég művész" javaslom a progresszív művésszel megfestetni a progresszív Karácsony Gergely arcképét....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik