Gyurcsányék falaznak a Gothár-botrányt eltusolóknak, ezért hazudoznak a színházakról

2019. december 10. 15:35

Fidesz-Magyar Polgári Szövetség
MTI OS
A valóság az, hogy a főváros és minden más önkormányzat, annyi színházat tart fenn, ahányat csak akar, fővárosi színházat is csak a  Fővárosi Közgyűlés tud bezárni.

„Szégyen, hogy Gyurcsány, Karácsony és az egész baloldal mélyen hallgat a Gothár-féle szexuális zaklatási botrányról, és az azt eltusolóknak falaznak, ezért hazudoznak reggel, délben, meg este a színházakat érintő javaslatról.

A valóság az, hogy a főváros és minden más önkormányzat, annyi színházat tart fenn, ahányat csak akar, fővárosi színházat is csak a  Fővárosi Közgyűlés tud bezárni. Az pedig helyes, ha tiszta lesz a helyzet a színházak finanszírozásában és fenntartásában, és állami pénzt nem fordítanak olyan színházra, amely éveken át eltusol súlyos szexuális zaklatásokat.”

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

eltussol = elhallgat vmit
eltusol = addig zuhanyozik, amíg valami el nem tűnik

Akkor konkrétan, milyen lesz a színházak finanszírozása, támogatjátok-e a magán színjátszókat az adófizetők pénzéből, s beleszóltok-e az állami finanszírozású színházak személyzeti ügyeibe?

Továbbá, miért retitáltok néhány nap alatt? Rossz volt az előkészítés, nem értetek hozzá, vagy nagy a nyomás? Ha a lényeget kiheréltétek, akkor mi értelme továbbra is eljátszani a reformokat? S adjátok a neveteket az egészhez, ki az a Fidesz? Ki jegyzi az egészet?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés