Brazil kulturális főképviselő: A rock abortuszt okoz

2019. december 10. 9:12
A CNN összegyűjtötte Dante Mantovani, a frissen kinevezett brazil Nemzeti Művészeti Alap vezetőjének utóbbi pár hétben tett kijelentéseit.

A CNN összegyűjtötte Dante Mantovani, a frissen kinevezett brazil Nemzeti Művészeti Alap vezetőjének utóbbi pár hétben tett kijelentéseit. A klasszikus zenei végzettségű Mantovani igen egyedi gondolatcsokorral rendelkezik, melyben hemzsegnek az érdekesebbnél érdekesebb kijelentések. A frissen kinevezett vezető szerint a CIA LSD-t osztogatott Woodstockban, a rock rombolja a morált, John Lennon pedig lepaktált a sátánnal. Nemrégiben Mantovani levezette azt is egy megszólalásában, hogy miért okozza a rock az abortuszokat? „A rock drogozáshoz vezet, a drogozás szexhez, a szex pedig abortuszokhoz” – jelentette ki. Egy korábbi esetben elképedve számolt be arról is, hogy látott egy videót egy rockkoncertről, ahol „megdöbbentő dolgot műveltek”, ugráltak.

Szerencsére mint kiderült még Mantovani is hallgat rockzenét, ugyanis pár hete hozzátette, hogy a Metallicat és az Angra nevű brazil metálegyüttest is „nyugodtan lehet hallgatni”. Az Angra basszusgitárosa, Felipe Andreoli az Instagramon reagált, ahol vicces hangvételű posztjában kifejtette, hogy rendkívül kínos volt, hogy az együttesét egy „Mantovanihoz hasonló eszelős emlegeti példaként”.

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés