Tízéves környezetvédő és jövőkutató is szerepel a Brain Bar előadói között

2019. december 8. 11:53
A fesztiválon 2019-ben több mint 15 ezren vettek részt, az élő közvetítést pedig világszerte több mint 45 ezren követték.

Jövőre már hatodik alkalommal rendezik meg a Brain Bar fesztivált Budapesten, a kétnapos esemény a jövőt érintő legfontosabb kérdésekre keres válaszokat világhírű vendégek részvételével.

Tudnánk-e internet nélkül élni? Indokolatlan-e a pánik a globális felmelegedés kapcsán? A fiatalok mentik meg a bolygót? A szervezők közleménye szerint többek között ezeket, az emberiség jövőjét formáló fontos kérdéseket vitatják meg a rendezvény résztvevői.

Az esemény vendége lesz többek között a különc francia feltaláló, Franky Zapata, aki légdeszkájával átrepülte a La Manche csatornát, a tízéves Ryan Hickman cégalapító-vezérigazgató, akinek célja a bolygó megmentése, valaminz Tim Maughan jövőkutató, aki elképzelte, milyen lenne a világ internet nélkül.  

A 2020-as Brain Barra érkezik Bjorn Lomborg dán közgazdász is, a Szkeptikus környezetvédő című, nagy visszhangot kiváltó könyv szerzője.

Mellettük előad majd még Andrea Jones-Rooy artista, stand-up-os és adattudomány-tanár, David Eberhard hatgyerekes pszichiáter, Lital Shemesh izraeli újságíró, Ziya Tong, a Discovery Channel műsorvezetője, valamint Radha Mistry futurista dizájner.

A Brain Bar fesztiválon 2019-ben több mint 15 ezren vettek részt, az élő közvetítést pedig világszerte több mint 45 ezren követték – olvasható az eseményt beharangozó közleményben.

(MTI)

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"a tízéves Ryan Hickman cégalapító-vezérigazgató"

Marha jó ötlet! Elsikkasztja a betétesek pénzét és nem büntethető! Tisztára, mint az itteni
cigányok, akik a gyerekeket küldik lopni!

Hallgatom ma a "Jót tenni jó" felvezető reklámját. Lehet felajánlott tárgyakra licitálni. Két tételt
emeltek ki:

1./ Speciális dizájnú artdeco lámpa amiből csak 14 számozott példány van és a licitálásra ajánlott a 2. sorszámú. Nyilatkozott természetesen a lámpa tervezője, akinek a nevét nem
jegyeztem meg, soha nem is hallottam, biztos az én hibám.

2./ Nemtudom Kicsoda művész úr felajánlása: saját képével díszített poló, amin a saját neve
feliratként is szerepel.

B+.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés