Fokozódik a migrációs helyzet Bihácson

2019. december 7. 10:50
A HírTv Informátor című műsorában Szarvas Szilveszter és Bohár Dániel beszélgetett a bihácsi migránstábor helyzetéről.

Az Informátor stábja visszatért Bihácsra, amely 2017 óta a migráció miatt kerül be a hírekbe. A 40 ezres településen 5-6 ezer bevándorló tartózkodik, a HírTv szerint a városban azóta megszaporodtak a bűncselekmények.

A riportból többek között az is kiderül, hogy sok muszlim azért nem hozza magával a családját, mert a nők nem hagyhatják el az országukat, ezért érkeznek Európába főként a fiatal férfiak.

Egyes helyi lakosok nagyon félnek a városban és nem nézik jó szemmel, hogy a bevándorlók szemetelnek, elmondásuk szerint lopnak, koszosak és nem figyelnek oda a környezetükre. A tábor területén gumiabroncsokat is égetnek.

Egy helyi rendőr elmondása alapján a migránsok folyamatosan kapnak pénzeket, – az érintettek állítása szerint a családjuktól – de ezt ellenőrizni nem lehet.

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy pszichiáterrel kellene időpontot egyeztetned- a valóságtól való ennyire nagy távolság általában valamilyen idegrendszeri betegség jellemzője.
Ha nem lenne kerítés, akkor a Boszniában, Szerbiában csatangoló és randalírozó mocskos muszlim migránsok nálunk tennék ugyanezt. Vagy ezek az aranyemberek egyszerűen imádnak vadkempingezni a balkánon?

Szeged felé kéne terelni a jövevényeket. Kiderülne, milyen fából faragták a Botkát.

"Fokozódik a migrációs helyzet a propagandacsatornákon."

Tudjuk: álprobléma.
A Kis-Körúton belülről, a Bitó-szalonból kifelé pislogva az Balkán-útvonal egy hol-volt-hol-nem-volt népmesének fest, habostortával. Ne izgasson, hogy Bécsben, Berlin és Brüsszelben, a végallomáson, már kicsit más az életérzet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés