Karácsony Gergely felmenti az FKF vezérigazgatóját

2019. december 04. 20:58

A közlemény szerint a csütörtöki hatályú döntést a szerződéskötési moratórium megszegése indokolja.

2019. december 04. 20:58

Felmenti a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. vezérigazgatóját, Nagy László Albertet Karácsony Gergely főpolgármester – közölte a Főpolgármesteri Hivatal szerda este az MTI-vel. A közlemény szerint a csütörtöki hatályú döntést a szerződéskötési moratórium megszegése indokolja.

Azt írták: Budapest új vezetése és az FKF nemrég megalakult felügyelőbizottsága a cég megkezdett átvilágítása során értesült arról, hogy az FKF Zrt. az önkormányzati választások után – a főpolgármester által meghirdetett szerződéskötési moratórium ellenére – két évre szóló, a korábbi évek hasonló szerződéseinél nagyobb összegű, másfél milliárd forint értékű – szerződést kötött egy, „a Mészáros család érdekeltségébe tartozó céggel”.

A döntés után az FKF vezetését a céget érintő átalakulási folyamat lezárultáig az új felügyelőbizottsági elnök, Mártha Imre szoros felügyelete mellett, a cég eddigi vezető jogtanácsosa veszi át – áll a közleményben.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 233 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amarna
2019. december 07. 05:01
mocskos kis senkiházi nímand vagy fogasincs kamugeri-----pedig szerettem volna csalódni ---de RÁERŐSÍTETTÉL te nagybarom ballibsi mindenre a legalkalmatlanabb tróger !!!!!!
toef36
2019. december 06. 16:45
Nagyon rossz vége lesz, ha Karácsony idióta módon folytatja... Most már látszik, azért szeretett volna "Budapest-törvényt", hogy kiszakítsa a fővárost az ország szerves egységéből... Micsoda ŐRÜLTSÉG!
Peter8811
2019. december 06. 15:53
Felhívással fordulok a KFK dolgozóihoz lépjenek azonnal szrátjkba ahogy Bangó néni meghirdette és addig ne vegyék fel a munkát amíg ez a Faszkalap Harácsony nem helyezte vissza állásába. Ne féljetek most nem tudnak titeket pótolni, munka erő hiány van. Követelés 100 100alék fizetés emelés és a vezérigazgató visszahelyezése . Addig üsd a Harácsonyt amíg buzi! Javitva: Addig üsd a Harácsonyt amíg meleg! Különben SZRÁJK! :DDDDDDDDDDDDDD
Kala pál
2019. december 06. 07:50
Zsebbe nyúlós lesz ez a szerződés felrúgás! Viszi Geri és kis csapata a homokozótalicskát, lapátot és szállítja a veszélyes hulladékot mert bedugul a szemétégető?https://hvg.hu/itthon/20191205_Nem_erzi_korrektnek_meneszteset_az_FKFvezer
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik