M+: most már online is elérhetők a Mandiner hetilap tartalmai!

2019. december 2. 9:17

Mandiner
Mandiner
Riportok, interjúk, elemzések, tárcák, tűnődések; hazai és nemzetközi politikai, kulturális és életmód cikkek sora: most már online is elérhetők hetilapunk cikkei az előfizetők számára.

A külön a hetilapunk számára létrehozott rovatunkban elérhetővé váltak a szeptember óta megjelenő nyomtatott Mandiner írásai. E cikkeinket hetilapunk előfizetői tudják teljes egészében elolvasni.

Az egyes lapszámaink külön alrovatban is elérhetők – itt például a legújabb, most aktuális számunk olvasható.

Mostantól a Mandiner.hu hírhasábjában is rendszeresen találkozni fognak olvasóink ezen írásokkal, a címlapon külön m+ jellel megjelölve, kiajánlókkal.

Csütörtökönként megjelenő lapunkban hétről hétre 68 oldalon követjük a közélet eseményeit és folyamatait. A belpolitikai interjúktól, riportoktól és vitacikkektől kezdve a vidéki és kárpát-medencei riporttémákon, a külpolitikai, gazdasági és jogi elemzéseken, valamint a kultúra és az életmód területeit összefogó, ismert és eddig ismeretlen személyiségeket portrécikkekben bemutató Élet rovaton át a tudományos, könyvajánló és különleges női karaktereket bemutató írásokig, a belsős és neves külsős szerzők által írt véleménycikkekig, tárcákig, továbbá elődlapunk, az Utolsó Figyelmeztetés szerzői által írt lapzáró rovatig számos téma kerül terítékre minden héten.

Most zajlik karácsonyi előfizetési akciónk: tíz százalékos kedvezményt adunk minden lapelőfizetés árából, erről itt olvashat bővebben.

Várjunk Önt is olvasóink közé, Önnek írjuk, szívből ajánljuk!

Kövessen minket Facebookon és Instagramon is!