Gréczy Zsolt: Nem volt kedvem havat vakarászni, ezért taxival jöttem

2019. december 2. 15:55
A DK képviselőjének reggelét is átalakította a havazás.

A reggeli hóhelyzet Gréczy Zsoltot sem kímélte, így a politikus kénytelen volt taxival érkezni az ATV stúdiójába. A Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője a télies időjárás által okozott fővárosi állapotok helyett gyorsan belevágott a Győri helyzetbe, és rátért a Borkai-ügyre. Gréczy szerint a Fidesz-sajtó egy olyan helyzetet próbál előállítani, „mint ha az lenne a hibás, aki leleplezte Borkait és nem az, aki elkövette azokat a bűncselekményeket, amelyekkel Borkait sokan gyanúsítják”. A DK-s politikus a Borkai-ügyet egy hasonlattal magyarázta, miszerint „ott tartunk, hogy valaki leleplez a 4-es 6-os villamoson egy zsebest és őt viszi el a rendőr, mert miért kiabál itt a vilamoson”.

Gréczy Zsolt azt mondta, hogy bárki is áll az „örödög ügyvédje” álnév mögött, az leleplezett egy bűncselekményt, ezért szerinte nem őt kéne felelősségre vonni. A politikus határozottan cáfolta, hogy a DK irodájába bárki bevitte volna a Borkai-felvételeket. Hozzátette, hogy szerinte az az úr, akit a „Fidesz-sajtó” bizonyítékként bemutatott nem pártatlan, mert van róla egy kép, amint Orbán Viktor mellett áll a felcsúti labdarúgó-stadionban. 

A DK képviselője üdvözölte, hogy Soltész Miklós államtitkár bocsánatot kért tőle. Soltész még egy júliusi plenáris ülésen keverte össze Gréczy Zsoltot Czeglédy Csabával, ezért Gréczynek mondta azt, hogy ellopta a diákok pénzét. Gréczy hozzátette, hogy egyébként pont Czeglédy Csaba volt – az ügyben indított, jó hírnév megsértése miatti perben – a védője.

Összesen 68 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gréczy "elfelejtette" kifejteni, hogy nem leleplezésről, hanem zsarolásról van szó. Azt sem feszegette, hogy Glázer Tímeát éppen azért nem merték újraindítani, mert a DK az ő testvére Glázer Róbert révén is vastagon benne van a zsarolási ügyben. Most már, hogy Borkai lemondott, kezd az ügy visszafelé elsülni, s a DK zsarolási esetévé alakulni.

Maximum, ha elektromos hajtású. Kerékpárral kellett volna jönnie.

Nem kérdeztek meg, hogy a DK miért vonta vissza Glázer Tímeát?
Talán benne van ő vagy a tesója?

Azt is meg lehetett volna kérdezni tőle, hogy a Gyurcsányi miért részeg minden nap? Ezt Glázer mondta Pócziknak állítólag.

Hitvány kis pondró.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés