Miniszterelnökség: Gulyás Gergely feljelentést tett álhír terjesztése miatt

2019. november 23. 11:06
A miniszter nem beszélt a nyugdíjak csökkentéséről.

Gulyás Gergely feljelentést tett álhír terjesztése miatt – tudatta közleményben a Miniszterelnökség.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt feljelentést tett a Legfőbb Ügyészségen és a Pesti Központi Kerületi Bíróságon ismeretlen tettes ellen. A hirzona24.com, az otpercpiheno.blogspot.com és a blikkruzs.me álhírportálokon megjelent cikkek

olyan, a miniszternek tulajdonított mondatokat tartalmaznak, amelyek Gulyás Gergelytől soha nem hangzottak el.

Ezek a cikkek a nyugdíjak csökkentésével, illetve megvonásával kapcsolatos valótlan állításokat tartalmaznak. Ezért a Miniszterelnökséget vezető miniszter büntető feljelentést tett az álhírek terjesztői ellen.

A hazug állításokkal szemben a valóság az, hogy nyugdíjak megvonására kizárólag a szocialista-liberális kormány alatt került sor. A polgári kormány számára kiemelten fontos az idősek megbecsülése és tisztelete. Nem csak a nyugdíjak vásárlóértékének megőrzését garantáljuk, hanem a novemberi nyugdíjjal és a nyugdíjprémiummal együtt egyszeri nyugdíj-kiegészítésben is részesülnek az idősek.

(MTI/Miniszterelnökség)

Fotó: MTI/Soós Lajos

Összesen 147 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kíváncsi vagyok, hogy a Független Magyar Bíróság, milyen gyorsan és eredményesen fog dolgozni az ügyön.
A Szabad Európa Rádió híres szlogenje volt: "Isten malmai lassan, de biztosan őrölnek"!
Arra lehet számítani, hogy a Független Magyar Bíróság ugyan lassan fog "őrölni", de az eredmény
BIZONYTALAN, MINT A KÓBOR KUTYA VACSORÁJA.

Csak az elmült napokban:
Kórházbezárás
Választási törvény újraírása
Németh Sándor levele a hvg-nek

Feltételezem, a felsorolással arra akartál utalni, hogy ezeket az oldalakat nem kell komolyan venni. Csakhogy millió zombi van (köztük sokan felsőfokú végzettséggel rendelkezők!!!) a facebookon, aki mást sem csinál, mint tízből kilencszer ezeknek az oldalaknak az álhíreit osztja meg. Például minden héten akad egy ismerős, aki megosztja, hogy Orbán 72 évre akarja emelni a nyugdíjkorhatárt.

Te helyre tetted már magadban a diktatúra által kézivezérelt bíróságok diktatúra ellenes ítéleteit? Vagy fel sem tűnt, mert erre nem vezettek rá a kiadott brosúrákban.

Beláthatod, hogy a gazdaságban nem az ellenzéknek osztanak lapot és nem az őket támogató külföldieknek játsszák át a gazdaságot. Szerezzék meg, amit tudnak, ahogyan azt a Fidesz is tette, pedig őket nem támogatták úgy külföldről, mint az ellenzéket. Mégis eljutottak odáig, hogy még vissza is vásároltak abból, amit a szocik elkótyavetyéltek. Simicskát már elfelejtettétek, pedig hogy ünnepeltétek, amikor sikerült őt kivásárolni a Fideszből. Azóta sajnos, jobban meg kell nézni, kire bízzák a gazdasági hátországot. Ez lehet, hogy nem szép, de már Horn Gyula is megmondta, hogy attól még lehet törvényes.

Oligarchák akkor is lennének, ha a mostani ellenzék lenne kormányon. Ugyanígy jutnának cégekhez, ugyanígy lennének kormányközeliek, csak ők engednék, hogy külföldiek vásárolják be magukat a gazdaságba. Ezt most nem tehetik, ez is az ország elleni hangulatkeltés egyik, ha nem a legnagyobb oka. Ti pedig igen európainak tartanátok, ha külföldiek ki tudja, milyen pénzből, ki tudja milyen baráti áron jutnának tulajdonhoz. Ezt már láttuk az ország legnagyobb korrupciós ügyletrét jelentő privatizációnál.

Kedves Piramis 100!

Minden elismerésem, hogy az idődet pazarlod többek között olyan, 40-es IQ-val rendelkező DK-ás trollokra, mint vakhangya.

Jó, hogy buta embereket megpróbálsz tényekkel meggyőzni, ugyan, legalább felvilágosítani, de lásd be, a vitához legalább egyforma tárgyi tudással rendelkező partnerekre van szükség, s ez a túloldalon hiányzik. A helyedben nem méltatnám ezeket reagálásra.

Ébresztő Gulyás úr, de gondolom eljutott a füledbe a pénteki Paláver adása. Egyre érdekesebb szociológiai tanulmány bázisa a Karc FM Rádió ezen műsora.

Pénteken már a kardjukat rázták emblematikus hozzászólók. Vajda úr röviden csak úgy jellemezte a kormányt, hogy felemelt kézzel, az ellenzéknek lefeküdve szolgálja az önfelszámolását.

Vajda Miklós érdekes megjegyzést tett, idézte Stefka Istvánt, akinek pár évvel ezelőtt Ungvári Tamás, Stefka szerint a következőt mondta: " A kultúra a 67-es kiegyezés óta a mi kezünkben van. "Vajda hozzátette, hogy kvázi tudjuk, hogy a mi mit takar.

A felütést az adta, hogy Szakács Árpádot, Lovas István díjban részesítették, azt a Szakácsot, aki még a Magyar Időkben, annak felszámolása előtt kultúrharcot kezdett a balliberális kultúrfölény ellen, többször sérelmezte, hogy miért nem készülnek magyar történelmi filmek - ugye erre nincs válasz a harmadik kétharmad alatt sem -, majd Szakácsot is félreállították. Most a jobboldali értelmiség kis klubokban küzd az ellenzék és a kormány ellen.

Nos ezen sokan felhorgadtak. Vajda úr, de mások is eljutottak arra a pontra, hogy a Fidesz lezsíroz mindent az ellenzékkel, a balliberális értelmiséggel, él köztük egy paktum, ezért van az, hogy Orbán felad minden konzervatív állást. Hát ehhez a véleményhez is többen csatlakoztak.

A bunkó műsorvezető Lentulai Krisztián ordenáré módon leugatta az egyik betelefonálót, igaz, sport témában. De hogy lehet egy ilyen primitív ember műsorvezető a Karc FM Rádióban? Bolgár Gyurival ilyen soha sem fordul elő, igaz, Ő egy intelligens ember.

Szóval az állam esett le, ennyire forrongani, a Fideszt bírálni még nem láttam, hallottam talpasokat.

A Fidesznek lassan csak nyugdíjas szavazói maradnak, de biztosan haladnak a 22-es bukáshoz.

Hülyeségeket terjesztesz. Olvastad - hát, igen én is olvasok sok marhaságot, amiket szervezetten terjesztenek.

Gulyás Úr!

Ha már felléptek az álhírek ellen, akkor miért nem tiltakoztok David Dormand nyilatkozata ellen?

Dormand, egy Philadelphiában tartott cionista rendezvényen mondta a következőt: " Magyarország hitvány antiszemita nemzet."

Még jó, hogy ott volt résztvevőként Gulyás Virág cionista aktivista, aki cáfolta Dormand állítását. S Ti nem tiltakoztok?

"A valóság az, hogy nyugdíjak megvonására a szocialista-liberális kormány alatt NEM került sor.
A szocialista-liberális kormányok 13. havi nyugdíjat adtak amíg tehették. "

Értem. Nem megvonták, csak nem adták tovább. Ez így teljesen más.

Bizony, elegánsan legyinteni a hülyeségre csak a profik tudnak...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés