Előadás közben ölték meg a volt német államfő fiát

2019. november 20. 8:43
Fritz von Weizsäcker éppen a máj zsírosodásáról adott elő egy berlini klinikán, amikor halálos késszúrás érte.

A Die Welt internetes kiadása kedd késő este jelentette, hogy Berlinben munkahelyén meggyilkolták a 2015-ben elhunyt német államfő fiát. A tettest a rendőrség elfogta. Egy súlyos sérültje is van a támadásnak: az előadás egyik résztvevője, egy szabadnapos rendőr ugyanis közbeavatkozott, ekkor sérült meg súlyosan. Őt egy másik kórházba szállították.

Fritz von Weizsäcker a berlini Schlosspark-Klinik főorvosa volt, a német főváros egyik előkelő negyedében, Charlottenburgban. első adatok szerint a támadó az előadás közben rohant a sorok közül az előadó Fritz von Weizsäckerre, aki a gyors orvosi beavatkozás ellenére a helyszínen vesztette életét.

A támadó – akit a többi résztvevő ártalmatlanított – indítékai egyelőre nem ismertek, de az sem, hogy milyen állampolgárságú vagy életkorú. A helyszínen készült felvétel szerint egy vékony testalkatú férfit vezetnek el, akinek kabátot borítottak a fejére.

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ó, arra már megvan az évek óta finomított recept, szegény támadó (akinek a származását nem ismerik, nem adják meg) pszichés eset volt, épp kitört rajta az elmebaj.
Viszont eddig ilyen eseteket csak Nigériában és ahhoz hasonló helyeken tudtam elképzelni. Igaz a mondás, hogy attól, hogy idehozzuk fél Nigériát, ott nem lesz jobb, de Berlin is Nigéria lesz.

A cérnából inkább kötelet kellett volna fonni és azt ráadni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés