Dávid Ferenc a DK-ba igazolt

2019. november 20. 13:00

Kálmán Olga után újabb nagyágyút igazolt le Gyurcsány Ferenc.

2019. november 20. 13:00

Szerdán maga Gyurcsány Ferenc lépett a mikrofonok mögé pártja sajtótájékoztatóján, ahol úgy fogalmazott: az októberi választás „megnyitotta annak a lehetőségét, hogy másik ország lesz” Magyarországból, már a közeljövőben. Ennek során szerinte az ellenzék felelőssége, hogy a kormány politikájának megvalósítható alternatíváját találja meg az ellenzék.

Ennek érdekében tettek erőfeszítéseket azért, hogy minél többen csatlakozzanak hozzájuk, a „magyar közélet legaktívabb részéhez, a demokratikus ellenzékhez, és azon belül is a Demokratikus Koalícióhoz” – tette hozzá. Szerinte ez a folyamat nem „ma” zárul le, ennek ellenére azért bejelentette, hogy a 12 évnyi VOSZ-elnökség után Dávid Ferenc szerdától szakértőjeként segíti pártját. Szerinte az ő és Kálmán Olga leigazolása is jelzi, hogy van „egy kormányzóképes ellenzéke az országnak”. Előre jelezte: az elkövetkezendő időszakban lesznek még hasonló bejelentések.

Dávid Ferenc elmondta, Demján Sándor halála után „szabadon igazolható játékos” lett, de egy évig magányos szamurájként volt kénytelen a tévében szerepelni, illetve újságcikkeket írni (mint pl. a Népszava véleményrovatába – a szerk.), valamint egyedül volt kénytelen edzeni. Ezt ugyan nem tekintette rossznak, de úgy érezte, „egy csapat, intézmény, intézményrendszer” kell a nagyobb dolgokhoz, ezért bólintott rá „több komoly és vállalhatatlan” ajánlat után a Demokratikus Koalíció megkeresésére. Elmondása szerint tudja, hova igazolt, mert választási programjaikat ismerte, és az európai Magyarország iránti elkötelezettségüket is töretlennek tekinti. „Vonzó, tisztességes szakmai ajánlatot tettek” – jelentette ki, majd arról beszélt, hogy a párt szakértőjeként a munkaügyi és a munkavállalókat érintő kérdésekkel fog foglalkozni, így a bérekkel is, és az uniós alapjövedelemmel is.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
selsalzfar
2019. november 25. 04:02
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
stifwacar
2019. november 23. 22:29
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
atila68
2019. november 23. 11:54
Én Gáspár Lacira tippeltem. Egyébként ki a faszom az a - itt vissza kellett szkrollozak az elejére a névért - Ferenc Dávid?
Kajáry Jánosné
2019. november 23. 09:18
Dávid Ferenc egy napraforgó!Egyébként is mi a fenének lépett be a Dk-ba? Nem tapasztalta hosszú évek során,hogy Gyurcsány Ferenc mellett nem tudja majd az emberek érdekét képviselni!Ő csak azt nyilatkozhat amit Fletó megenged neki!Nagyon csalódtunk Dávid Ferencbe,az gondoltuk sok, sok éven keresztül,hogy egy független ember!Szerintem erre fog ráfizetni,hogy ebbe a radikális, ellenszenves gyülevész társaságba belépett!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik